• Alpinism Utilitar
    Finalizarea celor mai dificile lucrari de constructie si inspectie
    în lumea verticala în conditii de siguranta, rapid si eficient.
    Realizam acest lucru oferindu-va cele mai inovatoare solutii.
  • Servicii la Inaltime
    Noi va economisim timp și bani prin accesarea eficienta a zonelor de lucru
    dificile, complicate sau delicate. Amprenta noastră minima pe zona
    de lucru depasesc cu mult orice opțiune de schela sau macara.

Contactati ARI ALPIN Pentru Proiectul Dvs. De Azi!

Tehnician alpinist utilitar cu recalificare periodica

Alpinism Utilitar

Obiective

Siguranta reprezinta principalul obiectiv de indeplinit inainte si in timpul oricarui proiect. Se evalueaza si analizeaza riscurile aferente, se iau masurile specifice de preventie si asigurare a perimetrului de lucru. Tehnicienii nostri respecta standardele nationale ANC si internationale IRATA pentru lucru la inaltime, desfasurand activitatea in deplina siguranta, mereu ancorati si aplicand principiul de dubla asigurare.

Reputatie

Fiecare client multumit contribuie la cladirea unei reputatii pozitive. Reputatia este un capital de incredere, un avantaj competitiv, o experienta care se construieste in timp, prin interactiunea cu cel care ne apreciaza, ne ofera si ne recomanda.

Parteneriat

Compania noastra pune mare accent pe Comunicare si Onestitate! Incheierea de parteneriate este cu adevarat un catalizator, dar si o activitate ce presupune eforturi permanente, dedicare, empatie si talentul de a lucra cu oamenii.

Angajament

Stim ca respectarea angajamentelor cladeste credibilitatea si reputatia, inseamna a fi oameni de cuvant, iar cei din jur se pot baza pe noi. Sunt componente critice pentru a putea avea relatii sociale benefice.

Expertiza

Expertiza unei lucrari se face de catre un tehnician alpinist utilitar atestat. Acesta actioneaza in conformitate cu informatiile oferite de client. In urma discutiei, alpinistul utilitar atestat stabileste ce echipament ii este necesar la fata locului pentru indeplinirea obiectivului de expertiza a lucrarii. Clientul pregateste caile de access si /sau documentatia aferenta ce poate ajuta la evaluarea situatiei pe teren.

Manopera

Executarea manoperei corect, folosirea materialelor de cea mai buna calitate si atingerea obiectivului propus reprezinta siguranta lucrului bine facut. Alpinistii utilitari folosesc cele mai noi materiale, echipamente si tehnici de lucru la inaltime.

Garantie

Oferim garantie lucrarii, executarea corecta a oricarei manopere este stipulata in contract. Tehnicienii nostri au obligatia sa aduca la cunostinta din timp a oricarei situatii neprevazute, acestea putand fi aduse la un numitor comun benefic de ambele parti.

Proiecte Realizate

Servicii Alpinism Utilitar

Folosim cele mai noi echipamente si tehnici de lucru la inaltime,
atat in domeniul alpinismului utilitar cat si in cel industrial.


Reparatii locale; Consolidari; Decopertare fatada; Inlocuirea protectiilor metalice la rosturile de dilatatie dintre blocuri; Reparatii la sarpante; Reparatii la invelitori tigle si ardezie; Reconditionarea exterioara a fatadelor si a balcoanelor; Reparatii pe baza de tencuiala; Reparatii fatade cu tencuiala decorativa; Reparatii la acoperisuri, tabla, jgheaburi, burlane, parazapezi; Reparatii cu tiocol si banda butilica la cladiri din sticla; Reparatii cu adezivi speciali la cladiri din beton sau caramida; Reparatii la casete luminoase si litere volumetrice;


Termoizolatie cu polistiren extrudat/expandat; Vata minerala; Spuma poliuretanica; Placari polistiren cu adeziv sau spuma instanta; Armare polistiren in dibluri, plasa si adeziv; Coltare picurator pentru glafurile superioare; Coltare cu plasa pentru restul de glafuri si muchiile ramase; Mana finala de finisaj; Grunduire, lavabil doua maini sau tencuiala decorativa. Executam termoizolatie la terasamente de bloc, termoizolatie cu panouri izopan.



Vopsitorie industriala (lavabile, emailuri, tencuieli decorative); Vopsitorii biserici; Vopsitorie piloni; Vopsitorii silozuri; Vopsitorii imobile, blocuri, cladiri; Vopsitorie structuri metalice la inaltime; Vopsitorie structuri din lemn; Vopsitorie hale;




Scene spectacole, structuri metalice; Geamuri, pereti cortina; Inlocuire garnituri uzate; Tubulatura hota, cosuri de evacuare, ghena gunoi, aerisiri; Pazie, sageac, pereti OSB; Paturi de cablu si cabluri, paratrasnet; Grila de lumini, palane; Lumini scenotehnica; Pregatire traseu linia vietii; Montaj casete luminoase; Litere volumetrice; Aparate de aer conditionat; Montaj reflectoare zone greu accesibile; Plasa porumbei in luminator; Tepi anti-pasari; Pregatire traseu pentru mersul in tavan; Montaj plasa protectie pentru schele; Montaj diverse confectii metalice;


Aspirat praf, curatare praf de pe tubulaturi sau grinzi; Spalat suprafete vitrate; Spalare alucobond, tabla, jaluzele, parasolare; Indepartare pete dificile; Igienizari, razuire autocolant; Degresari; Curatare structuri metalice; Curatari Silozuri; Curatare cilindri inox, Spalare suprafete vitrate; Spalare cu jet difeite structuri sau suprafete murdare.




Panouri publicitare, totemuri; Bannere publicitare, mesh-uri, poliplane; Afisari panouri cu hartie BlueBack sau autocolant; Meshuri, Poliplane; Litere volumetrice; Reclame luminoase iluminate prin LED sau Neon; Reconditionari, fasonguri, becuri, leduri, startare, fotocelule, drosare; Realizare de picturi publicitare;




Diferite decoratiuni artistice; Decoratiuni publicitare; Decoratiuni sarbatori; Decoruri de scenotehnica; Impodobiri, furtun luminos pe contur; Plasa luminoasa; Decoratiuni corturi de nunta, drapaje; Decoratiuni stradale;





Toaletare copaci in regim de taiere definitiva sau de intretinere; Deszapezire acoperisuri, indepartare turturi; Deblocari usi; Masuratori, expertize, filmari in zone greu accesibile; Montaj Tiroliana coarda / cablu otel; Salvari animale; Livrari cadouri de sarbatori pe fereastra sau surprize inedite; Liftari materiale grele sau voluminoase.



Opinia Clientilor

Galerie

Cere Cotatia De Pret

Suna Acum!

0768.256.759 Alpinism Utilitar Non Stop!

Alpinism Utilitar Reparatii / Alpinism Utilitar Termoizolatie
Alpinism Utilitar Vopsitorie / Alpinism Utilitar Decoratiuni
Alpinism Utilitar Montaj; Demontaj / Alpinism Utilitar Intretinere Fatade
Alpinism Utilitar Publicitate / Alpinism Utilitar Alte Servicii

Programul de Lucru: L-V 08:00-22:00 / S 08:00-14:00 / D 09:00-12:00

S.C. ARI ALPIN S.R.L.
C.U.I.: 40166534
J40/16487/2018
Calea Mosilor, Nr. 158, Camera 4, Modulul 69, Etaj 4, Sector 2, Bucuresti
RO82 INGB 0000 9999 0856 7736 ING BANK

office@arialpin.ro