Medici dentisti stomatologi buni Bucuresti

Clinica stomatologica Bucuresti - Dental Premier High Tech Dentistry® - 9 cabinete stomatologice ultradotate

Sanatatea ta dentara si estetica zambetului tau trec prin inimile noastre!

Ce minunat e sa fim capabili sa emanam in permanenta incredere si siguranta de sine! Ca medici dentisti profesionisti intr-o clinica dentara de top din Bucuresti, stim din proprie experienta ca doar de atat avem nevoie ca sa reusim in viata si sa fim fericiti.

In plus, un zambet radiant ne arata intotdeauna mai tineri si mai frumosi.

Dantura ta e unul dintre elementele esentiale care pot determina succesul personal si profesional, asadar fiecare cabinet stomatologic Bucuresti din cadrul clinicii noastre este dotat cu aparatura de ultima generatie. Stomatologia moderna nu numai ca poate vindeca orice probleme legate de carii sau de pierderea dintilor, dar este in masura sa infrumuseteze fizionomia fiecaruia si sa creeze zambete de vis.

Clinica stomatologica Dental Premier – CENTRU DE EXCELENTA DENTSPLY SIRONA – Liderul mondial in tehnologie dentara!

Certificat Excelenta Sirona Clinica stomatologica Dental Premier

Cu o investitie de peste 2 milioane de euro, clinica stomatologica Dental Premier din Bucuresti indeplineste cele mai inalte standarde, detinand Certificatul de Excelenta Dentsply Sirona – liderul mondial in tehnologie dentara!

Medicii nostri specialisti sunt in masura sa ofere servicii stomatologice integrate si consultanta la cel mai inalt nivel profesional. Pacientii beneficiaza exclusiv de cele mai noi si moderne tehnologii in fiecare cabinet stomatologic din cadrul clinicii noastre. In prezent, iti punem la dispozitie 9 cabinete stomatologice ultradotate High Tech Dentistry!

Avand peste 15 ani de activitate, suntem printre primele clinici care au introdus in Romania reabilitarile dentare totale cu sistemul Fast&Fixed si implanturi subperiostale, avand Certificatul de Excelenta Fast&Fixed by Bredent!

Cauti medic dentist bun in Bucuresti cu experienta vasta si o clinica dentara de top care sa foloseasca cele mai bune materiale medicale din domeniul stomatologiei si cele mai moderne metode de tratament? Investitiile in tehnologie si dezvoltare ale clinicii dentare Dental Premier iti vor asigura tratamentul stomatologic optim de fiecare data, indiferent de problema dentara cu care te confrunti!

Medici dentisti cu certificari internationale de peste 10 ani!

Echipa noastra este formata din 60 de persoane, dintre care 21 medici specialisti care acopera toate ramurile stomatologiei moderne. Medicii nostri stomatologi s-au specializat in implantologie, chirurgie orala si estetica dentara la cursuri internationale prestigioase din S.U.A., Germania, Franta, Anglia, Italia, Austria, Monaco, Dubai, Spania, Grecia, Ungaria, Coreea de Sud, Polonia, Turcia, Egipt etc. si continua sa o faca prin participarea permanenta la noi cursuri si conferinte in tara si strainatate.

Expertii nostri in implantologie si chirurgie dento-alveolara au primit Certificatul de Excelenta Fast & Fixed by Bredent!

Certificat excelenta Bredent echipa clinica stomatologica Dental Premier Bucuresti

Peste 21.000 de pacienti, peste 5.500 reabilitari totale si peste 28.700 de implanturi inserate cu succes!

De-a lungul timpului, am castigat increderea pacientilor nostri prin tratamente stomatologice neinvazive, rezolvand orice probleme dentare utilizand cele mai minutioase tehnici, totul desfasurandu-se in conditii sigure, aseptice si folosind metode de sterilizare conform normelor europene.

In ultimii ani, clinica stomatologica Dental Premier a redat cu succes zambetul a peste 21.000 de pacienti, dintre care peste 5.500 de cazuri de reabilitari dentare totale la mandibula si maxilar (implanturi si dinti ficsi in 24h) si peste 28.700 de implanturi dentare inserate cu succes. Fiecare cabinet stomatologic din clinica dentara Dental Premier este dotat cu aparatura ultramoderna si tehnologii High Tech Dentistry de ultima generatie.

Faptul ca reusim sa schimbam viata pacientilor nostri in bine si sa le oferim un motiv in plus sa zambeasca este cea mai frumoasa parte a meseriei noastre! Experienta noastra si dialogul constructiv cu pacientii sunt garantia succesului nostru comun!

Vezi galerie foto pacienti

Vezi galerie foto clinica

cabinet stomatologic dental premier

Dental Premier – pareri si experiente

Ultimele articole

Va asteptam cu drag in clinica noastra!

Adresa clinicii: Bucuresti, Str. Maria Rosetti Nr. 26A, Sector 2, Cod Postal 020487

ATENTIE! Nu exista Dental Premier Timisoara, Dental Premier Brasov sau Dental Premier Cluj. A nu se confunda clinica noastra Dental Premier Bucuresti cu cabinetele stomatologice Premier Dental Timisoara, Premiere Dent Brasov, Premier Dent Bucuresti, PremierMed Dental Bucuresti sau cu furnizorul de instrumente medicale stomatologice Premier Denta Cluj.