4 Sail - Scoala nautica autorizata in Bucuresti

Despre noi

Scoala nautica autorizata in Bucuresti. Cu echipa noastra speram sa va ajutam sa va indepliniti toate visurile legate de lumea nautica. Incercam sa va oferim cat mai multe servicii la un grad ridicat de calitate. Va asteptam sa ne cunoastem mai bine.
Cursuri nautice
Scoala noastra va ofera cursuri nautice atat online cat si offline in Bucuresti, Constanta sau Mangalia pentru obtinerea permisului de conducere ambarcatiune de agrement cu motor sau vele. Aceste cursuri sunt usor de asimilat pentru a va pregatii pentru examenul teoretic din cadrul ANR. Suntem autorizati pentru categoriile B, C, D, S si cursuri radio GMDSS LRC.
Inchirieri ambarcatiuni
Ambarcatiunile detinute de compania noastra pot fi inchiriate pentru diferite ocazii: pentru acumulare de experienta in navigatie, petreceri, plimbari romantice la apus, cununi pe mare, vizitarea litoralului Bulgaresc sau chiar pentru a vizita Istanbul-ul cu velierul. 

Va asteptam pentru a va oferii amintiri de neuitat alaturi de skiperi nostri experimentati.
Catamaran Training & Party Week
De cate experiente inedite crezi ca poti sa ai parte intr-o vacanta de numai 7 zile?
Nu stim sa iti spunem exact, dar te putem asigura ca vor fi multe si inedite. Velierul sau catamaranul si apa marii reprezinta mereu o combinatie castigatoare. Te asteptam sa te convingi alaturi de echipa noastra la evenimentele organizate in Grecia.

Galerie foto
  • ...
Categorii
Date de contact
0722350144
Bd. Theodor Pallady, nr. 287, sector 3
Distribuie