Primsol Business - Contabilitate, resurse umane, infiintari firme, Bucuresti

Despre noi

Firma noastra de contabilitate va pune la dispozitie toata gama de servicii contabile, asistenta manageriala si raportari in diverse formate.

Asadar, daca aveti nevoie de un contabil, pentru gestiunea situatiei firmei dvs. – indiferent de forma juridica sau daca aveti nevoie de consultanta premergatoare infiintarii unei firme sau lichidarii ei, puteti apela cu incredere la echipa noastra.

Suntem o echipa de profesionisti care va asigura performanta afacerii, iar activitatea se va desfasura, astfel, în siguranta.. Secretul nostru este comunicarea permanenta cu clientul, cunoasterea si implicarea în activitatea acestuia pentru a oferi cele mai bune solutii problemelor sale.

Venim în întâmpinarea clientilor nostri cu o gama variata de servicii contabile care pot fi grupate în pachete personalizate în functie de necesitatile fiecaruia.

Dorim sa construim cu clientii nostri un parteneriat durabil, bazat pe încredere, respect si corectitudine.

 Experienta si profesionalismul echipei noastre, dobandite in timp, le punem acum in slujba dumneavoastra pentru o colaborare la cele mai inalte cote de profesionalism. Furnizam siguranta, claritate si predictibilitate clientilor nostri in luarea deciziilor.

Galerie foto
  • ...