sausau

Harta Adauga

Agreabil pentru prietenie, casatorie.

Bucuresti, 16 oct, 10:05

Descriere anunt

Gabriel, varsta 56, inaltime 173, greutate 78 kg, ochi caprui, unic proprietar C. Grivitei, caut prietenie cu feminina, eu fiind licentiat, tantric, fan cultura, rest prezentare anuntul.ro;

Detalii suplimentare

Agreabil, saten, caprui, 56/173/78, necasatorit, neautomobilist, nefumator, neafemeiat, polivaccinat, proprietar unic/ Calea Grivitei, licentiat (fost practician in insolventa), stabil financiar, fan culturalizari (ski + inot) si sejururi in natura. Sunt nascut de Dragobete (sa ma placa si fete). Eu stiu sa ma port c-o fata, daca vrea port si cravata, eu stiu sa ma port si cu fete, daca vor port vara si sosete. Doresc deci, o relatie indelungata cu feminina de virsta apropiata mie, avand in vedere ca din 2017 port doliu dupa parinti si sint singur de dinaintea acestor evenimente.

Am fost intre 11 - 27.07.2021, la Saturn,

Si dupa acest sejur caut tot feminina simtitoare si nesupraponderala, compatibila pentru relatie reciproc avantajoasa, eventual si pentru drumetii vara... Traseu posibil: din Busteni prin Valea Cerbului in Valea Costilei, sa-l salutam eventual pe Mos Martin - apoi posibil sa ajungem si la Virful Omu, sa contemplam noaptea cerul instelat. Eventual in august 2022, sejur prin www.gullivrerresort.ro, cu cazare, tot in paturi separate. Probabil in vara 2022 sa mergem sa inot iar in lacul Ursu la Sovata, pentru ca acolo se marita...... fata.

Dar pana atunci, doresc intalnire eventual in zona Universitate, sa savuram cite o cafea dimineata ca in una din pozele anexate, apoi eventual citeva zile in Predeal sa ne iubim…. si pe skiuri iarna...

Fotografia „din album” in care sunt in panataloni scurti, este de la Lacul Rosu, tot in etapa de vara. Astept si candidata bucuresteanca pentru sarbatorile de iarna decembrie 2021.

Intre timp acum 1 luna am dormit la cabana Omu iar dimineata am prins un rasarit superb.

Raspund exclusiv pe telefon neprivat, inclusiv SMS. Rog sa fiu sunat maxim

pana la ora 22.00, deoarece nu vreau sa am vise exotico-erotice.....

Separat te textul de mai sus am de vinzare curte 600 mp intravilan sat Gruiu (Snagov) neintabulat, strada asfaltata, toate utilitatile. Arat actele doveditoare in zona metrou piata Romana . Astept topometrist si intabulator serios.

Rog si ofer seriozitate

Anunt expirat