Anuntul accesat este inactiv. Iti sugeram anunturi cu caracteristici asemanatoare.
Anunturi active sugerate
Anunt inactiv
Bucatar commis, demi chef, chef de partie
Hotel Athenee Palace Hilton angajeaza bucatari pentru restaurantele Cafe Athenee si Roberto's pentru pozitiile de Commis Chef, Demi Chef, Chef de Partie. Oferim oportunitati de invatare si dezvoltare.
Caracteristici
Domeniu de activitate: Restaurant, hotel, alimentatie
Detalii suplimentare
Pentru pozitiile din Restaurantul Cafe Athenee:
- restaurant de top care a primit premiul "Best Culinary Experience in a Hotel's Restaurant" la Top Hotel Awards
- oportunitati de invatare
- bucatarie clasica si moderna
- specific international, de la Asia la America de Sud
- bucatarie mica complet utilata
- dezvoltare in cariera in cadrul unui lant hotelier international
Pentru pozitiile din Restaurantul Roberto's:
- restaurant a la carte cu specific clasic italienesc
- a primit premiul "Best Pasta & Risotto Dishes" oferit de Restocracy
- meniu special lunar
- serviciu de pranz si cina
- oportunitati de invatare in cadrul unei echipe cu experienta internationala
- dezvoltare in cariera in cadrul unui lant hotelier international
Pentru pozitia de Chef de Partie:
- responsabil cu operarea zilnica a bucatariei ca suport pentru Sous Chef
- inlocuirea Sous Chef-ului atunci cand acesta lipseste
- responsabil HACCP
- suport in crearea meniului si in cadrul degustarilor
- restaurant de top care a primit premiul "Best Culinary Experience in a Hotel's Restaurant" la Top Hotel Awards
- oportunitati de invatare
- bucatarie clasica si moderna
- specific international, de la Asia la America de Sud
- bucatarie mica complet utilata
- dezvoltare in cariera in cadrul unui lant hotelier international
Pentru pozitiile din Restaurantul Roberto's:
- restaurant a la carte cu specific clasic italienesc
- a primit premiul "Best Pasta & Risotto Dishes" oferit de Restocracy
- meniu special lunar
- serviciu de pranz si cina
- oportunitati de invatare in cadrul unei echipe cu experienta internationala
- dezvoltare in cariera in cadrul unui lant hotelier international
Pentru pozitia de Chef de Partie:
- responsabil cu operarea zilnica a bucatariei ca suport pentru Sous Chef
- inlocuirea Sous Chef-ului atunci cand acesta lipseste
- responsabil HACCP
- suport in crearea meniului si in cadrul degustarilor
1 vizualizari
Bucuresti 11 Oct 19 12:05
Anunt inactiv