sausau

Harta Adauga

Bucatar sef

cu experienta meniu catering si confort food. Trattoria Arte Pasta (pe DN1 in Saftica, la 2 km de Therme) Este un job foarte bun pentru cine vrea stabilitate si oportunitate de crestere ca Bucatar Sef al unei locatii de top din nordul Bucurestilor. Trattoria Arte Pasta face parte din complexul Saftica Hotel & Resort.
Balotesti, ieri, 12:55

Detalii suplimentare

Cautam un bucatar sef bun organizator care sa accepte provocarea de a creste un restaurant de comunitate cu mare potential

Trattoria Arte Pasta face parte din complexul Saftica Hotel & Resort (2 saloane de nunti , piscina publica de vara "Aqua del Mar", Tratotria Arte Pasta si Hotel Saftica.

Viziune Trattoria Pasta:

Sa fim prima optiune in mintea oamenilor din comunitate atunci cand isi doresc sa comande mancare acasa sau sa iasa la restaurant/terasa.

Misiune Trattoria Arte Pasta:

La Trattoria Arte Pasta gatim cu pasiune si placere pentru oamenii din comunitate, preparate din bucataria romaneasca si italiana, folosind ingrediente proaspete (in sezon chiar din gradina proprie de zarzavaturi)

Scurta descriere a situatiei:

Aproximativ 7-8 luni functioneaza doar Trattoria Arte Pasta si delivery pe urmatoarele zone(Balotesti, Corbeanca, Snagov, Otopeni)

Vara, activitatea bucatariei se extinde pentru terasa piscinei Aqua del Mar (iunie-august) si evenimentele organizate la Salon du Mariage (mai-octombrie)

Putem oferi cazare celor din provincie.

Vezi telefon
florinmarin.ro@*****..
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Trimite mesaj privat