Harta Adauga

Reprezentant vanzari / Agent de vanzari - National

9.000 Lei

Reprezentant vanzari Mecano Valmar. Firma noastra comercializeaza utilaje de ridicat si utilaje de constructii. (stivuitoare, traspalete, nacele, excavatoare, incarcatoare frontale etc).
Bragadiru, azi, 00:15

Detalii suplimentare

Candidatul Ideal

Cautam un coleg cu multa energie si ambitie, care sa reprezinte compania noastra in fata clientilor. Cautam o persoana careia sa ii placa oamenii, sa ii cunoasca si sa ii descopere. Cautam un om de teren, un deschizator de usi!

Ai nevoie de rabdare, perseverenta si etica. Este un job dinamic, ce presupune multa energie, multi-tasking si focus pe relatii. Ne pasa de clientii nostri si vrem sa le fim de folos. Vrem sa avem relatii frumoase si durabile cu ei.

Vei avea rolul de a crea relatii bazate pe incredere cu fermierii si constructorii din zona alocata. Vei cunoaste clientii si vei contribui la dezvoltarea companiei MECANO VALMAR!

De ce avem nevoie de tine in echipa noastra?

Deoarece TU ne vei ajuta sa devenim si mai cunoscuti pe piata de UTILAJE si sa venim in ajutorul clientilor atunci cand intampina o problema.

Cum ne vei ajuta, mai exact?

Vei fi minimum 3-4 din 5 zile pe teren, unde vei genera cereri de oferta, vei fi alaturi de clienti, vei colabora cu acestia si vei crea parteneriate de lunga durata. Le vei oferi clientilor MECANO VALAMR cele mai bune solutii si, astfel, vei aduce plus valoare relatiei comerciale, prin simpla ta prezenta in piata!

Descrierea jobului

Profilul persoanei cautate:

- experienta de minimum 2 ani in vanzari

- cunostinte tehnice, ideal, in domeniile UTILAJELOR si de constructii

- foarte bune abilitati de organizare si gestionare a timpului si a mai multor sarcini in paralel

- orientare catre client

- persoana proactiva, indreptata spre rezultate

- permis de conducere categoria B

- disponibilitatea de a calatori mult si dorinta de a respecta procedurile firmei

- capacitati comerciale si de relationare puternice

- buna gestionare a task-urilor multiple: email, vizite, telefon, oferte, facturi, rapoarte etc.

Reprezinta un avantaj:

- studii superioare, ideal, profil tehnic

Care vor fi responsabilitatile tale?

Responsabilitatile pe care le vei avea iti vor duce cariera la inaltime, deoarece vei participa activ la realizarea obiectivelor de vanzari ale firmei. Cautam oameni pasionati si proactivi, care sa ne ajute sa ne apropiem de clientii nostri si sa mentinem o relatie cat mai buna cu ei!

Beneficii:

- vei lucra intr-o echipa tanara si dinamica, in care dezvoltarea personala si performanta sunt foarte importante

- ai sansa de a deveni expert in utilaje, pentru ca vei lucra pentru principalul importator de utilaje NOI din Romania

- ai oportunitatea de a lucra intr-o companie care se transforma, din buna in excelenta

- ai posibilitatea de a te dezvolta personal, prin training-uri de specialitate;

- vei primi comision din vanzarile realizate

- vei primi un salariu motivant

- vei beneficia de bonus-uri periodice, odata cu indeplinirea obiectivelor

Descrierea companiei

Comercializam utilaje de transport, ridicat si stivuit, de constructii noi sau second hand, din stoc sau la comanda: stivuitoare diesel/benzina/GPL, electrice 3 si 4 roti, retractabile, pietonale, transpalete manuale si electrice, carucioare manipulare, platforme hidraulice, electroplatforme, tractoare electrice, incarcatoare frontale, excavatoare, etc.

Autorizati ISCIR. • Garantie, service, piese de schimb • Inchirieri stivuitoare • Tractari auto si utilaje.

MECANO VALMAR este o companie aflata in topul vanzarilor de utilaje din Romania, care si-a facut loc intre liderii din industrie gratie unui mod de a face afaceri cu integritate si caracter. Acest model de business a fost creat si implementat de fondatorii acestei organizatii. Cheia sta in oameni.

Scopul nostru este sa contribuim la o schimbare majora a mediului de afaceri din Romania, prin puterea exemplului. Produsele MECANO VALMAR poarta garantia calitatii, iar serviciile pe care le oferim poarta amprenta onestitatii si promptitudinii.

MECANO VALMAR are o experienta de 15 ani in domeniu, timp in care a stabilit relatii solide cu peste 100 de furnizori de echipamente fiabile din intreaga lume. Oferta de utilaje de ridicat si de constructii cuprinde peste 1.000 de produse. Grupul MECANO VALMAR are o cifra de afaceri de peste 6 milioane de euro pe an.

La MECANO VALMAR, cu totii suntem pasionati de utilaje.

Suntem o echipa unita si ne comportam ca atare. Vom face tot posibilul sa te integrezi rapid in super-echipa noastra, iar procesul de invatare sa fie cat mai facil. De-abia asteptam sa invatam lucruri de la tine si sa facem treaba buna impreuna!

Vezi telefon
valimindru47@*****.c..
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Trimite mesaj privat

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!