sausau

Harta Adauga

Modele de top, zona centrala,100% legal, Bonus200$

12.000 Lei

Job profitabil, incasari uimitoare din prima zi, colectiv tanar, program flexibil, comision bonus 75%, confidentialitate garantata. Te vom intampina cu un bonus de 75% comision din prima zi de activitate
Bucuresti, azi, 10:36

Detalii suplimentare

Daca scopul tau principal este sa ajungi la incasari de zeci de mii de dolari si sa nu petreci toata viata incercand sa ii strangi ai ajuns la anuntul potrivit! Nu vindem iluzii, aceasta este realitatea modelelor noastre!

Te vom intampina cu un bonus de 75% comision inca din prima zi de activitate, cu un make-up artist care te va face sa stralucesti si cu o sedinta foto care te va pune in cea mai buna lumina!

Incasarile minime sunt de 4.500 de lei peste care vei trece cu usurinta cu ajutorul celor mai pregatiti si dedicati traineri.

Nu ezita sa ne contactezi www.LiveStudio.ro sau suna-ne la numarul de telefon 0740.500.090 ori lasa-ne un mesaj pe Whatsapp, la 0740.500.090.

Modele de top, castiguri substantiale, bonus de angajare

Job profitabil, incasari uimitoare din prima zi, colectiv tanar, program flexibil, comision bonus 75% , confidentialitate garantata.

Vezi telefon
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook