sausau

Harta Adauga

Bread & Spices - Restaurant pentru mic dejun si brunch

Vezi pagina: Bread & Spices
Sector 1, 15 nov, 16:35

Descriere anunt

Totul incepe de la dragostea pentru paine. Apoi continua cu o gama completa de arome pentru gustari chic si mese gustoase. Te asteptam sa descoperi produsele de brutarie si patiserie artizanala, cafeaua de specialitate si atmosfera buna.

Cuptoarele noastre merg ziua si noaptea pentru un singur lucru: sa-ti oferim cea mai buna varianta a painii pe care o savurezi la fiecare masa. Si asta e doar inceputul. Vino in salonul nostru si descopera zilnic prajituri delicioase si mancare pregatita cu dragoste.

Detalii suplimentare

Brutarie

Painea noastra este creata artizanal dupa propriile reguli, folosind traditii vechi frantuzesti si italienesti si ingrediente 100% bio.

Patiserie

Crestem in fiecare zi produse de patiserie pufoase si usoare ca fulgul. Incepe cu croissantul nostru cu unt, apoi lasa-ti imaginatia sa dicteze.

Cofetarie

Singura noastra specialitate care ne face sa ne simtim putin vinovati. Tot ce iese din cofetaria noastra este irezistibil pentru iubitorii de desert.

Breakfast & Lunch Daca nu esti pe fuga. Opreste-te si descopera meniul gourmet care variaza zilnic, cele mai bune ceaiuri sau o cafea fierbinte.

Vezi telefon
office@*****.ro
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Trimite mesaj privat