sausau

Harta Adauga

Cafea proaspat prajita Guatemala Estre, Arabica

32 Lei

Vezi pagina: FLP Coffee Roastery
Bucuresti, 23 oct, 13:45

Descriere anunt

Cafea Arabica 250g Cafeaua Guatemala Estre este o cafea cu o aroma fructata, de caise si piersici, cu un gust de cacao si aciditate citrica si dulce. Creste la o altitudine intre 1500 si 2000 m.

Cafeaua din Guatemala ofera niste varietati exceptionale de arome locale- de la cele dulci cu note de cacao, la cele citrice si florale cu o aciditate ascutita. Guatemala este al zecelea producator de cafea din lume, exportand 98% cafea Arabica. In 1888 cafeaua din Guatemala a fost premiata, la Fest Mondiale ce a avut loc in Paris ca fiind un produs excelent. Finca El Pilar este situata in varful dealurilor, chiar in afara orasului San Juan Sacatepequez. Ferma in sine este mare si se intinde pe 2000 de hectare, dar zona inalta 1500 – 2000 m pentru cafeaua de specialitate este restransa la doar 80 de hectare, restul terenului este acoperit de padure si culturi de porumb.

Istoria fermei El Pilar incepe in secolul al 17-lea, iar cafeaua a fost cultivata aici de la sfarsitul anilor 1800. Astazi Guatemala are o infrastructura solida pentru sprijinul producatorilor de cafea. Piata cafelei de specialitate a devenit mai atractiva pentru producatorii din Guatemala.

Anunt expirat