sausau

Harta Adauga

Camera foto instant Fujifilm Instax Square SQ6

530 Lei

Vezi pagina: Akyta.ro
Bucuresti, 21 aug, 13:00

Descriere anunt

Ruby Red. Aparatul foto analogic Instax SQ6 de la Fujifilm este primul de tip analogic ce accepta hartia foto patrata cu latura de 6,1 cm. Este o camera distractiva, usor de utilizat, cu un design elegant. Aparatul incorporeaza un obiectiv Fujinon de 65,75 mm f12,6 cu trei zone de focus si o distanta minima de focalizare de 30 cm.

O oglinda mica este dispusa pe partea frontala pentru a realiza autoportrete. Exista si un mod Selfie dedicat ce optimizeaza expunerea si focalizarea..

Este inclus si un blitz pentru iluminare in conditii de iluminarea scazuta si trei filtre portocaliu, violet si verde, pentru a accentua anumite culori ale subiectelor alese de tine.

Mai mult, gasesti si un mod creativ de amestecare a doua expuneri pe acelasi cadru, o dubla expunere pentru mixarea a doua poze diferite.

Culoare Rosu Greutate 0,393 Kg Altele Dimensiune film: 86mmx54mm Baterie 2x CR2/DL CR2 lithium batteries Blitz Da Sensibilitate ISO 800 Rezolutie foto 1536 x 1536 Model aparat SQ6 Vizor Da Format film square

Anunt expirat