sausau

Harta Adauga

Camin ingrijire varstnici Bucuresti, Monsan Center

Vezi pagina: Monsan Center
Bucuresti, 28 oct, 11:20

Descriere anunt

Asiguram persoanelor varstnice cu dizabilitati, servicii de gazduire, asistenta medicala, ingrijire, recuperare, reabilitare, asistenta paliativa, consiliere psihologica, terapie ocupationala, etc.

Detalii suplimentare

Centrul de asistenta si ingrijire pentru persoane varstnice Monsan Center este un centru privat deschis in 2012 fiind acreditat ca furnizor de servicii sociale. Noua locatie care s-a deschis de curand se afla in strada Fagadau, nr.9 (din str. Apusului), cartier Militari, Bucuresti.

Monsan Center dispune de un imobil parter +2 etaje amenajat cu dormitoare de 2 si 3 paturi si o curte proprie de aproximativ 100 mp, amenajata cu alee si gazon, flori si bolta de vita de vie, mese si scaune pentru activitati in aer liber.

Misiunea noastra este de a asigura persoanelor varstnice cu dizabilitati, servicii de gazduire, asistenta medicala, ingrijire, recuperare, reabilitare, asistenta paliativa, consiliere psihologica, terapie ocupationala, socializare si petrecere a timpului liber.

Pentru realizarea acestei misiuni aplicam politicile si strategiile de asistenta speciala pentru persoane varstnice cu dizabilitati si diverse patologii, obiectivul nostru fiind asigurarea unor conditii de trai satisfacatoare din punct de vedere socio medical pentru virstnicii aflati in incapacitate de a se ingriji singuri. Avem permanent in vedere posibilitatea recuperarii si/sau integrarii acestora in familie si acordam sprijin pentru prevenirea situatiilor ce ar pune in pericol securitatea acestora.

In atentia noastra intra obtinerea si pastrarea independentei varstnicului prin recuperare socio medicala, mentinerea demnitatii proprii prin sprijin in satisfacerea nevoilor individuale si introducerea acestuia intr-o comunitate benefica in care exista afectivitate impartasita, ancorare in prezent si implicarea in terapii ocupationale diverse.

Colaboram cu familia apartinatoare pentru a identifica cele mai bune decizii pentru persoana asistata.

Se asigura asistenta medicala permanenta prin personal calificat.

In ceea ce priveste tarifele, costurile sunt accesibile si se stabilesc in functie de situatia socio medicala a persoanei si de conditiile de cazare, incepand de la 2500 lei / luna.

Ingrijim persoane cu afectiuni diverse:

afectiuni neuromotorii: fracturi, boala Parkinson, tulburari de mers de diferite cauze

afectiuni neurologice: sechele post AVC

afectiuni neuro psihice: boala Alzheimer, diverse tipuri de demente, depresii

boli de nutritie si metabolism: diabet zaharat, dislipidemii

alte afectiuni asociate varstei a treia: hipertensiunea arteriala, insuficienta renala, cardiaca, hepatica

Echipa centrului este formata din personal cu experienta in ingrijirea, tratamentul si recuperarea varstnicilor cu dizabilitati :

Medic de familie

Medic psihiatru

Medic geriatru

Medic neurolog

Psiholog

Kinetoterapeut

Asistent social

Asistenti medicali

Infirmiere

Ingrijitoare

Bucatar

Caracteristici, dotari

Tip serviciu

Activitati recreative si recuperare
Asistenta si supraveghere
Curatenie si igiena
Ingrijire medicala
Servicii medicale
Servicii terapeutice
Anunt expirat