sausau

Harta Adauga

Coenzima Q10 Super Forte 400 mg 30 Capsule

159 Lei

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, ieri, 13:25

Descriere anunt

Puritatea, potentialul si biodisponibilitatea garantate.

Newton-Everett® este condus pentru a oferi produse nutritive foarte puternice, ultra-pure, cu o calitate fara compromisuri. Noile noastre extracte de lichide premium si gelule moi, extracte lichide sunt concepute pentru a oferi un vehicul ideal de livrare pentru o absorbtie maxima si o biodisponibilitate sporita.

Pure si eficace:

Toate extractele lichide Newton-Everett® si gelulele moi lichide sunt testate independent utilizand cele mai avansate echipamente si metode de testare, inclusiv HPLC si GC-MS pentru puritate si potenta de laboratoare terte. Acest lucru garanteaza puritatea de mercur, plumb, PCB si alti contaminanti. Testele microbiologice independente sunt, de asemenea, efectuate pentru a asigura puritatea suplimentara si siguranta.

Biodisponibil:

Biodisponibilitatea suplimentelor nutritive este un factor adesea neglijat. Biodisponibilitatea inseamna, in esenta, "proportia unui nutrient sau a unui ingredient bioactiv care a fost absorbit din tractul gastrointestinal" pentru utilizare sau depozitare in organism. Dupa trecerea prin garnitura de perete intestinal, ingredientele intra in fluxul sanguin si isi gasesc drumul catre organul tinta sau sistemul corpului in care acestia merg la lucru, indeplinind indatoririle specifice pentru a va sustine sanatatea si pentru a va face sa va simtiti minunati.

Beneficii Coenzima Q10

• Promoveaza sanatatea inimii

• Imbunatateste imunitatea

• Ajuta in productia de energie

• Poate incetini procesul de imbatranire

Ce este COENZYME Q10 si de unde provine?

Functia principala a COENZYME Q10 este ca un catalizator al metabolismului - lantul complex de reactii chimice in timpul caruia alimentele sunt impartite in pachete de energie pe care organismul le poate utiliza. Actionand in combinatie cu enzime, CoQ10 ajuta la accelerarea procesului metabolic vital, furnizand energia pe care celulele trebuie sa o digere, vindecand ranile, mentinand muschii sanatosi si efectuand nenumarate alte functii corporale

Vezi telefon
contact@*****.ro
Cumpara
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Trimite mesaj privat