sausau

Comunicat de presa, Finalizare Proiect

Sector 5, 09 nov, 10:55

Descriere anunt

Inside Division SRL anunta finalizarea proiectului Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor cu activitate economica in unul din domeniile de activitate prevazute in anexa nr.2” proiect numar RUE M2 - 7914 inscris in cadrul Masurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituita prin OUG nr 130/2020.

Detalii suplimentare

INSIDE DIVISION S.R.L. anunta finalizarea proiectului Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor cu activitate economica in unul din domeniile de activitate prevazute in anexa nr.2” proiect numar RUE M2 - 7914 inscris in cadrul Masurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituita prin OUG nr 130/2020.

Implementarea proiectului s-a derulat incepand cu data semnarii contractului de finantare cu Ministerul Economiei, Antreprenoriatului si Turismului (fost MEEMA) / A.I.M.M.A.I.P.E. Bucuresti, M2-7914 / 05.04.2021.

Obiectivul proiectului il reprezinta sprijinirea societatii INSIDE DIVISION S.R.L. Proiectul are printre principalele rezultate, urmatoarele: - mentinerea activitatii pe o perioada de minim 6 luni. - mentinerea/suplimentarea numarului locurilor de munca fata de data depunerii cererii, pe o perioada de minimum 6 luni, la data acordarii granturilor. Valoarea totala a proiectului este de 834 813.75 lei din care 725 925 lei grant acordat si 108 888,75 lei cofinantare.

Proiect cofinantat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Competitivitate 2014-2020

Date de Contact

Persoana de contact: Poenaru Constantin Cosmin