sausau

Harta Adauga

Cumpar casa singur curte zona civilizata Bucuresti

200.000 €

Bucuresti, 25 nov, 21:10

Descriere anunt

Caramida, fara etaj, inalta, teren 350-450 mp, sect 2-5, deschidere minim 10 m. Exclus casa vagon, ferestre pe hol sau la vecini, izolatie polistiren, curte sub nivel trotuar, periferia sau mahalale.

Detalii suplimentare

CLARIFICARE PENTRU CEI CARE NU AU INTELES ANUNTUL !!

VA ROG SA CITITI CU ATENTIE URMATOARELE, CA SA NU PIERDEM VREMEA CU DISCUTII INUTILE:

Aceasta proprietate o cumpar pentru ca am nevoie sa locuiesc cu fiul meu in curte, dar COMPLET SEPARAT !

Adica vor fi 2 case doar parter, sau o casa cu etaj cu 2 intari complet separate, fara nimic in comun !

- Proprietatea trebuie sa fie de tip "singur in curte" !... In niciun caz curte comuna sau cu acces de trecere a cuiva prin curtea mea.

- Proprietatea trebuie sa NU aiba Legea 112 in istoric !

- NU ma intereseaza case vechi taranesti sau de mahala tip vagon, case scunde, cu camere mici, fara baie si fara bucatarie !!

- Curtea trebuie sa aiba deschidere la strada de minimum 12 metri. In niciun caz fara deschidere sau cu intrare prin drum de servitute.

- Casa trebuie sa aiba TOATE camerele cu ferestre afara, in curtea mea, in niciun caz camere cu ferestre catre verande, holuri, sau cu ferestre ilegale catre vecini !

- NU ma intereseaza case din paianta, case din boltari si case din BCA.

- Nu ma intereseaza case fara nicio treapta la intrarea in casa. Casa trebuie sa fie inaltata de la sol, adica trebuie sa aiba 2-5 trepte.

- Curtea trebuie sa fie DEASUPRA nivelului trotuarului, in niciun caz sub si sa cobori in curte de pe trotuar !... Adica apa din curte trebuie sa se scurga catre strada, nu invers !!

- Casa sa nu aiba in niciun caz izolatie din polistiren !!... Daca are izolatie, accept doar vata bazaltica si trebuie sa-mi dovediti asta.

- NU ma intereseaza locatii in care exista blocuri sau cladiri inalte cu ferestre catre curtea mea !.... Nimeni nu se uita in curtea mea, la fel cum nici eu nu ma uit in curtea nimanui !!

- NU ma intereseaza proprietati in care vecinii au ferestre ilegale, aerisiri si tuburi de centrala catre curtea mea, pentru ca nu am nevoie sa-mi fac dusmani de moarte dupa ce ii dau in judecata ca sa le desfiinteze !

- Locatia trebuie sa fie pe o strada linistita, doar cu case. In niciun caz cu spalatorii auto, ateliere auto, fabrici, magazine sau institutii.

- NU ma intereseaza oferte de apartamente in bloc, case cu etaj, case la periferia orasului sau case in provincie !

Imi puteti trimite fotografii si detalii in email.

VA ROG SA NU MA DERANJATI CU OFERTE CARE NU SE INCADREAZA IN CE CAUT !!

Va multumesc pentru intelegere !!

Anunt expirat