sausau

Harta Adauga

Dana Sacalov - Fotograf

Vezi pagina: Dana Sacalov
Bucuresti, 01 ian, 12:55

Descriere anunt

Mama a unui print frumos pe nume Luca, sotie a celui mai rabdator om de pe planeta aceasta aka sotul meu, Luci si fotograf din pasiune. Imi plac povestile frumoase in general. Si tare ma bucur ca pot sa iau parte la scrierea multora dintre ele alaturi de voi.

Detalii suplimentare

Abordarea mea fotografica este una documentara, astfel incat realitatea va fi pastrata asa cum este pentru a ti-o putea aminti peste ani si ani. Mirosul de cafea, firul de par nearanjat, ridul acela de expresie format de la prea mult ras sau zambetul sincer, toate acestea le vei regasi in povestea ta.

Aici sunt eu, cea care este indragostita de acele expresii, sentimente, emotii pe care le poti surprinde prin fotografia de portret si care ma fac sa le caut in fiecare persoana care imi iese in cale. De fiecare data imi imaginez cum ar arata in fotografiile mele. As reusi oare sa ii arat sufletul, personalitatea, starea de spirit printr-un portret? Acest lucru ma face sa vreau sa fotografiez mai mult. De aceea am ales fotografia de botez si de familie, acolo unde emotiile sunt la ele acasa, unde tot ce trebuie sa faci este sa fii deschis la dragostea si lumina care te inconjoara! De asemenea, am ales fotografia de nunta intr-un stil care imbina reportajul si instantaneele cu portretele si imaginile de detaliu, pentru a culege povestile fiecarui cuplu in parte cat mai natural si autentic.

Live Love Laugh … E ceva care ma leaga de aceste cuvinte. Stiu ca in viata dai de foarte multe lucruri frumoase dar si de rautati, obstacole, insa prin cuvintele acestea simple cred ca putem intelege tot scopul vietii noastre: sa traiesti, sa iubesti si sa razi (suna mai bine decat cele 10 porunci ) … restul vine de la sine.

Vezi telefon
contact@*****.ro
Distribuie Facebook
Trimite mesaj privat