sausau

Harta Adauga

Floraria Mobila - Florarie online cu livrare exclusiva

Vezi pagina: Floraria Mobila
Bucuresti, 21 dec, 13:20

Descriere anunt

Floraria Mobila este un serviciu online din Bucuresti, lansat in anul 2012 care livreaza aranjamente florale de cea mai inalta calitate.

Principalul nostru scop este sa utilizam florile pentru a crea buchete atractive din punct de vedere estetic si astfel de a le veni in ajutor, celor care vor sa-i suprinda pe cei dragi.

Detalii suplimentare

Atunci cand vreti sa faceti un gest frumos si nu stiti cum puteti gasi rapid un buchet deosebit, puteti apela la noi si in 2 ore acesta va fi livrat.

Suntem preocupati continuu de calitatea florilor folosite pentru aranjamente si ne asiguram ca toate sunt de calitate superioara.

Preferam sa transformam un aranjament in arta florala si ne ferim intotdeauna de banal, de obisnuit.

Dovedim profesionalism, florarii nostri fiind calificati, iar curierii specializati. Ne asiguram ca buchetele depasesc asteptarile si ajung intr-o conditie excelenta la destinatar.

Ce poti comanda:- buchete flori- aranjamente florale unice- buchete pentru ocazii speciale (zi de nastere, onomastica, Craciun)- flori evenimente- cosuri cu flori- cadouri personalizate- coroane funerare

Avantaje:- transport gratuit in Bucuresti, livrare si in zonele limitrofe- trimitem fotografia reala a produsului livrat- felicitare cadou la orice comanda- cadou surpriza la a 3-a comanda

Info: livarea se face rapid, in doua ore in Bucuresti si zonele limitrofe.

Vezi telefon
comenzi@*****.ro
Distribuie Facebook
Trimite mesaj privat