sausau

Harta Adauga

Foligain Minoxidil 5% spuma

220 Lei

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, azi, 13:25

Descriere anunt

regenerare par pentru Barbati (177 ml) 3 luni tratament. FOLIGAIN MINOXIDIL FOAM pentru Barbati este o spuma alba care contine 5% minoxidil pentru a fi utilizata numai pe scalp pentru a ajuta la regenerarea parului la barbati.

Un ajutor simplu si fara durere, dovedit clinic impotriva pierderii parului la barbati.

De ce se utilizeaza FOLIGAIN MINOXIDIL SPUMA?

Este usor de utilizat: FOLIGAIN MINOXIDIL SPUMA se utilizeaza de doua ori pe zi, o data dimineata si o data pe timp de noapte. FOLIGAIN MINOXIDIL SPUMA dureaza cateva secunde si se usuca repede.

MINOXIDIL a fost demonstrat in studiile clinice pentru regenerarea parului.

Minoxidil: dovedit stiintific ca regrupeaza parul scalpului

• Un flacon (177ml) (aproximativ trei luni de tratament)

• Pentru barbatii care au o subtiere generala a parului deasupra scalpului

• 5% solutie pe baza de spuma topica minoxidil

Ce este Minoxidil?

Minoxidil a fost primul medicament aprobat pentru tratamentul alopeciei androgenetice (caderea parului). Inainte de aceasta, minoxidil a fost folosit ca medicament vasodilatator prescris ca pastile pentru tratarea tensiunii arteriale crescute, cu efecte secundare care au inclus cresterea parului si inversarea chelirii masculine.

Pentru tratamentul pierderii parului, minoxidilul este disponibil ca o solutie topica care este, in general, fie 2% sau 5% minoxidil in propilen glicol. Propilen glicolul asigura faptul ca minoxidilul aplicat este uniform imprastiat in zona afectata si absorbit usor prin piele.

Cum actioneaza Minoxidil?

Solutia locala Minoxidil este utilizata pentru a stimula cresterea parului la persoanele care au inceput de chelie sau pierd par. Medicamentul pare sa-si exercite efectul maxim la coroana capului. Modul exact in care functioneaza minoxidilul nu este cunoscut, dar poate stimula cresterea parului prin imbunatatirea alimentarii cu sange a foliculilor pilosi.

Ce studii stiintifice dau dovada pentru a-si sustine eficacitatea?

Dermatologii au efectuat un studiu observator de 1 an la 984 de barbati cu pierderea parului la barbati. Studiul a evaluat eficacitatea unei solutii topice de 5% minoxidil in stoparea pierderii parului si stimularea cresterii parului. Pe parcursul perioadei de 1 an a studiului, pacientii au aplicat 1 mililitru (1 ml) de solutie de 5% minoxidil de doua ori pe zi pentru zonele cu par scazut ale scalpului.

La sfarsitul anului 1:

• Medicii dermatologi au raportat ca zonele cu cadere a parului scalpului au devenit mai mici la 62% dintre pacienti.

• La evaluarea eficacitatii minoxidilului in stimularea regenerarii parului, cercetatorii au descoperit ca solutia de 5% este foarte eficienta la 15,9% dintre pacienti, eficace in 47,8% si moderat eficienta la 20,6%.

• parul pierdut in timpul spalarii a fost numerotat cu o medie de 69,7 la inceputul studiului si o medie de 33,8 la sfarsitul studiului - o masura a eficientei minoxidilului de 5% in stoparea pierderii parului la pacientii studiati.

• Efectele secundare, majoritatea dermatologice, au fost raportate de 3,9% dintre pacienti in studiu. Niciuna dintre reactiile adverse nu a fost clasificata ca fiind grava.

Vezi telefon
contact@*****.ro
Cumpara
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Trimite mesaj privat