sausau

Harta Adauga

Foligain Minoxidil 5% tratament

179 Lei

Vezi pagina: BioKrillOil.ro
Bucuresti, ieri, 13:25

Descriere anunt

regenerare par barbati (Alcool scazut) 3 luni tratament. Puternic Minoxidil 5% pentru cei cu scalp uscat sensibil la alcool

Beneficii Foligain Minoxidil

• In mod eficient opreste pierderea parului

• Stimuleaza foliculii parului moale

• Promoveaza regenerarea parului

FOLIGAIN® MINOXIDIL 5% pentru regenerarea parului

Exista produse de regenerare a parului si apoi exista FOLIGAIN® MINOXIDIL 5%, cea mai recenta descoperire a tehnologiei de regenerare a parului! FOLIGAIN® MINOXIDIL 5% foloseste materialele de cea mai inalta puritate pentru cercetare, ceea ce se traduce in cea mai eficienta pierdere a parului si tratamentul regrowth de pe piata astazi.

Majoritatea produselor care contin Minoxidil contin, de asemenea, alcool, datorita incapacitatii lui Minoxidil de a se dizolva in apa. Pentru a ramane suspendat si a fi un tratament eficient pentru regenerarea parului, Minoxidil este in mod obisnuit asociat cu alcoolul si / sau propilen glicol. Unii oameni pot considera ca folosirea tratamentelor cu un continut ridicat de alcool poate fi iritant si uscat la nivelul scalpului, provocand neplacere si in cazuri rare, chiar degajare. FOLIGAIN® are un continut scazut de alcool, asigurand confort si incredere, mentinand aceeasi eficacitate ca si FOLIGAIN® si alte tratamente pe baza de alcool pe baza de Minoxidil.

Cu un total de trei sticle (aproximativ 3 luni de utilizare), FOLIGAIN® MINOXIDIL 5% este dovedit stiintific ca opreste caderea parului si promoveaza regenerarea parului pe zona scalpului la barbati, in doar cateva luni de utilizare.

Rezultatele efective ale pacientilor dupa 5 luni de utilizare

Ce este Minoxidil?

Minoxidil a fost initial creat ca un medicament pentru tensiunea arteriala, dar pacientii au inceput sa observe ca le cresc mai mult par! Cu o schimbare de directie, medicii au inceput sa prescrie minoxidilul ca supliment de pierdere a parului care promoveaza un par complet si sanatos.

Tratamentele pentru par cu minoxidil sunt disponibile in 2% sau 5% solutii lichide de propilen glicol. Propilen glicolul asigura faptul ca minoxidilul aplicat este imprastiat in mod uniform pe toata suprafata scalpului si absorbit eficient prin piele.

Cum functioneaza FOLIGAIN.N5® MINOXIDIL 5%?

FOLIGAIN® MINOXIDIL 5% stimuleaza zona scalpului - in special foliculii de par moi - care exercita o crestere maxima a parului pe coroana capului. Modul exact pe care FOLIGAIN® MINOXIDIL 5% stimuleaza foliculii pilosi nu este cunoscut, dar se sugereaza ca solutia imbunatateste circulatia sangelui in zona scalpului.

Studiile stiintifice ofera sprijin pentru eficienta regenerarii parului

Dermatologii au efectuat un studiu observational la 984 de barbati cu pierderi de par pe o perioada de un an. Studiul a evaluat eficacitatea unei solutii topice de 5% minoxidil in stoparea caderii parului si stimularea cresterii parului. Timp de un an, pacientii au aplicat 1 mililitru (ml) solutie de 5% minoxidil de doua ori pe zi in zona scalpului.

La sfarsitul anului, dermatologii au raportat ca zonele de cadere a parului scalpului au devenit mai mici la 62% dintre pacienti.

Vezi telefon
contact@*****.ro
Cumpara
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Trimite mesaj privat