Foligain stimularea cresterii parului

179 RON

Foligain stimularea cresterii parului

179 RON
Caracteristici
Cosmetice dama Ingrijire par
Descriere
120 Capletele. Foligain® Suplimente nutritive pentru pierderea părului: Pentru bărbați și femei îngrijorați în legătură cu pierderea parului sau înrăutățirea păruluiSemnele de chelie de tip masculin (Alopecia androgenetică) încep, de obicei, atunci când bărbații au vârsta cuprinsă între 20 și 45 de ani. Chelia la barbati ca si model este ereditară și este cauzată de un hormon masculin numit Dihidrotestosteron (DHT) fiind produs în organism. Atunci când există prea mult DHT în scalp, provoacă căderea părului. Pierderea inițială a părului în chelie de model masculin este aproape întotdeauna la coroana capului sau în apropierea tamplelor.Principalul lucru pe care trebuie sa-l cautati intr-un supliment de cadere a parului este un blocant de DHT. Blocarea DHT de pe scalp este cheia pentru a opri pierderea parului. Următorul lucru de care aveți nevoie este un produs cu ingrediente adecvate pentru a promova circulația pe scalp, crescând creșterea părului. Ultimul lucru pe care trebuie să-l căutați sunt nutrienții pentru curățarea foliculilor de păr moale și hrăniți foliculii de păr sănătoși și noi, astfel încât părul să fie sănătos.Cum acționează Foligain®?
Foligain ajunge la folicul prin fluxul sanguin

• Foligain® promovează creșterea părului gros și sănătos

• Foligain® furnizează foliculilor de păr substanțe nutritive adecvate pentru a creșteCare sunt ingredientele cheie din Foligain®?
Ca toate celulele din organism, foliculii de păr au nevoie de nutrienți adecvați în cantități adecvate pentru a crește. Pentru multe dintre aceste substanțe nutritive cel mai eficient mod pentru a ajunge la folicul este prin fluxul de sânge atunci când este luat ca supliment.Foligain® combină vitaminele naturale, mineralele, blocantele DHT și compușii care promovează creșterea părului gros si sănătos.• Extract de frunze Ginkgo Biloba: Ginkgo Biloba îmbină fluxul sanguin cu o parte periferică importantă a corpului uman, împreună cu capilare fine, afectând direct părțile scalpului. Sangele transporta oxigenul cu el, astfel incat, daca exista flux de sange mai mult, exista automat o cantitate de oxigen mai mare, oxigenul aduce mai multe substante nutritive si totul in toate vitaminele esentiale E & A dau un nou contract de viata de fiecare data scalpului.

• Saw Palmetto Extract: Lucrează prin întreruperea semnalelor hormonale și prin urmare, reducerea absorbției de către foliculii pilosi a unei substanțe chimice dăunătoare denumită dyhidrotestosteron (DHT). DHT este, de asemenea, responsabil pentru reducerea foliculului de păr cu care foliculul de păr devine mai mic și mai fin. Aceasta este menționată ca miniaturizare cu care părul în cele din urmă cade. Acesta este modul în care DHT este responsabil pentru aproximativ 95% din pierderea parului. Barbatii sau femeile care pierd parul sunt cei care sunt pre-dispusi genetic in producerea mai multor DHT decat altele.

• Extract de frunze de urzica: Planta de urzica este o plantă excepțională pentru restaurarea sănătății și a frumuseții părului. Urzica funcționează atât în ​​interiorul corpului, cât și în exterior. Bogat în minerale și vitamine pentru a hrăni fiecare sistem din corp, urzicile vă vor face să crească părul, să strălucească, să devină mai gros, mai reistent și mai întunecat. Un bonus suplimentar este pielea netedă, clară și unghii rezistente.

• Acid Folic: deoarece folatul este important în creșterea țesuturilor și în funcția celulară, este esențial ca organismul să aibă suficient pentru a produce pielea, unghiile și părul sănătoase, deoarece aceste părți ale corpului trebuie să se regenereze rapid. Acidul folic contribuie la prevenirea caderii parului. De asemenea, poate fi un factor în păstrarea părului de a deveni gri.

• Biotina: Biotina este o componentă majoră în procesul natural de fabricație a părului, este esențial să nu crească doar părul nou, dar joacă, de asemenea, un rol major în sănătatea generală a pielii și a unghiilor.

• Iod: Iodul poate afecta căderea părului deoarece afectează direct glanda tiroidă, care, la rândul său, afectează direct sănătatea foliculilor de păr. Foliculul firului de păr sunt delicate și foarte susceptibile de a fi deteriorate. Foliculii de păr sănătoase cresc parul strălucitor, gros și sănătos, în timp ce foliculii nesănătoși duc la exact opusul.

• Zinc: Deficitul de zinc poate contribui foarte mult la carea părului, deoarece fără zinc și alte minerale conexe, rezistenta parului se slăbeste, provocând ruperea părului și regresia părului foarte lentă. Beneficiile zincului pentru păr includ promovarea reproducerii celulelor, creșterea țesuturilor și repararea țesuturilor sparte. De asemenea, menține glandele secretoare de ulei care se atașează la foliculii de păr, reducându-le astfel șansele de a cădea.
Vezi mai multe detalii si cumpara
36 vizualizari azi, 11:35