sausau

Harta Adauga

Calea Mosilor,

380 €

Sector 2, 15 ian, 14:25

Descriere anunt

inchiriere apartament de 2 camere, etajul 1, bloc 1982, reabilitat termic, vedere pe fata, orientare sud-est, complet mobilat si utilat, renovat, rulouri exterioare, comision 0% pentru chirias.

Detalii suplimentare

Pe Calea Mosilor, in apropiere de intersectia cu Bd. Carol, este disponibil spre inchiriere un apartament de 2 camere situat la etajul 1, cu vedere pe fata. Blocul este reabilitat termic, este mai retras de la strada si are in fata o zona de gradina.

Locuinta este compusa dintr-o camera de zi luminoasa, cu balconul integrat in spatiul util al locuintei, o bucatarie complet mobilata si utilata, un dormitorul spatios cu un dulap tip dressing foarte incapator si baia alaturata. In holul de la intrarea in apartament este amplasat un dulap pentru haine si pantofi.

Camerele spatioase, designul placut, ferestrele generoase pentru cat mai multa lumina naturala, situarea la etajul 1 sunt cateva din atuurile acestui apartament. Confortul termic este asigurat de izolarea exterioara a cladirii si aparatul de aer cond.itionat. Apartamentul este mobilat complet si utilat cu tot ceea ce este necesar.

Zona este foarte bine deservita de mijloace de transport in comun, sunt numeroase autobuze, tramvaie si troleibuze. In jur sunt magazine, cafenele si restaurante iar pentru aprovizionarea zilnica in apropiere sunt magazine Mega Image si Piata Obor.

Este o locuinta cocheta, mobilata si utilata, in care va puteti muta imediat!

Proprietatea este reprezentata exclusiv de RENET Real Estate Network.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

Apometre
Internet
Repartitoare
Aragaz
Frigider
Liber
Aer conditionat
Balcon
Inst. electrice noi
Masina de spalat
Termopan
Cablu
Inst. sanitare noi
Renovat
Usa metalica

Optiuni exterior

Lift
Reabilitat termic
Vezi telefon
contact@*****.ro
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Vezi prețul mediu al zonei
Trimite mesaj privat