sausau

Harta Adauga

Magic Residence. Fii primul locatar al unui apartament magic

400 €

Bucuresti, 16 sep, 09:51

Descriere anunt

Zona: Militari Magic Residence, Drumul Osiei 68-70

Pret: 400 euro/luna

Etaj: 3/6

Numar camere: 2

Confort: Lux

Compartimentare: decomandat

Suprafata: 61,28 mp

Anul constructiei: 2019

Facilitati:

- bloc nou, elegant

- mijloace de transport in comun (autobuze 138, 178)

- loc de parcare in subteran

- mobilat si utilat complet, lux

- vecinatati: Militari Residence, Mulitari Shopping, Metro, Auchan, Decathlon, Profi, Mega Image, metrou Pacii

Hai sa-ti spun ceva! Un fel de secret al meu pe care il dezvalui oamenilor care aleg sa lucreze cu mine pentru vanzarea sau inchirierea unei proprietati... Acest ceva despre care vorbesc se numeste "motivatie"!

Inainte sa incepi sa cauti o proprietate de vanzare sau de inchiriat, te-ai gandit care iti este motivatia? Sau cauti haotic printre miile de "oferte", multiplicate in fel si chip, cu fotografii care mai de care, cu preturi variind precum vremea la Polul Nord si caracteristici obscen de diferite?

Te-ai gandit ca inainte sa incepi cautarea, sa-ti faci un plan bine argumentat in favoarea ta si al familiei tale? Este ca si in viata: te ghidezi dupa anumite principii, dupa anumite criterii de la care sa nu te abati sau, macar de a face mici concesii atunci cand rezultatul optiunii este foarte aproape de standardele tale.

Uite, prin intermediul acestei prezentari, iti arat motivatia! Una reala, de a deveni chiar tu primul locatar al unui apartament absolut... MAGIC. Si culmea, chiar in Magic Residence, un bloc nou construit ce beneficiaza de multiple facilitati in ceea ce priveste infrastructura si oferta zonei.

Se spune ca reclama este mama comertului. Dar comertul este eficient atunci cand si produsul este de calitate. Si, in cele ce urmeaza, iti voi prezenta in prea putine cuvinte ceea ce este necesar sa vizualizezi si sa simti chiar in interiorul propriului tau viitor camin.

Te asigur ca nu vei fi dezamagit(a) de ceea ce ai vazut deja in fotografii, ba din contra. Te asigur ca atmosfera este mult mai calda, inca de la intrare, caci apartamentul a fost creat intr-o maniera distinsa si deosebit de calda.

Inca de la intrare esti intampinat(a) de mirosul de nou caci chiar tu poti fi primul chirias. Livingul mobilat elegant dar simplist, dormitorul intim dar spatios, bucataria deosebita, echipata cu tot ce este necesar unui confort pe masura (combina frigorifica incorporata, masina de spalat vase si rufe, de asemenea incorporate, cuptor electric, plita electrica, hota retractabila), baia dotata cu cada cu dus si fereastra catre exterior, ce pastreaza nuantele calde ca si in restul casei.

Orientat catre sud si vest, apartamentul dispune de doua balcoane deschise, primul (cel principal) cu acces din living, cel de-al doilea cu iesire din bucatarie.

In holul ce comanda restul incaperilor poti gasi diverse spatii utile pentru haine sau alte elemente ce-ti sunt necesare. Apropo, tot aici poti gasi si un aspirator micut dar super-eficient nevoilor tale.

Iar daca ai si masina personala la care tii ca la ochii din cap, pentru doar 50 EUR/luna (merita sa fumezi ceva mai putin), te asteapta un loc de parcare de toata frumusetea la racoare sau caldura, in functie de anotimp, chiar in subsolul blocului.

Fii cu stil si convinge-te de veridicitatea cuvintelor! O casa cu stil iti simplifica existenta!

Certificare energetica clasa A.

Pentru informatii suplimentare si programarea unei vizionari, ma puteti contacta oricand:

- Luni - Vineri: 09.00 - 18.00;

- Sambata: 10.00 - 14.00.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

Apometre
Balcon
Termopan
Usa metalica

Optiuni exterior

Lift
Vezi telefon
nicoleta.dutu@*****...
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Vezi prețul mediu al zonei