sausau

Harta Adauga

Soho Unirii, Marasesti, Splaiul Unirii

890 €

Sector 4, 15 ian, 14:30

Descriere anunt

inchiriere apartament de 2 camere cu gradina, terasa, boxa si 2 locuri de parcare subterane, suprafata utila de 73mp, terasa de 15mp si gradina proprie de 53mp, complet mobilat si utilat, comision 0%

Detalii suplimentare

In centrul orasului, pe o straduta retrasa de la bulevardele mari, in complexul rezidential SOHO Unirii, este disponibil spre inchiriere un apartament generos cu terasa si gradina. Complexul, construit cu mare atentie la detalii, este format din trei blocuri P+5, cu spatii verzi bine intretinute intre ele, cu parcari subterane curate si incalzite si cu holuri de acces spatioase si elegante.

Cand ajungeti in fata complexului, este suficient sa apasati pe telecomanda ca sa intrati in parcarea subterana, locul de parcare este amplasat exact langa usa de acces in bloc, urcati cateva trepte si ati ajuns acasa. O locuinta spatioasa, de 73mp utili, cu iesire spre o terasa de 15mp si o mica gradina de inca 53mp.

In stanga usii de la intrare este un dulap incapator, in fata este camera de zi cu ferestre largi prin care se vede terasa si mica gradina proprie iar in partea dreapta este bucataria, echipata cu tot ceea ce este necesar. Pentru luat masa sunt disponibile atat barul, ideal pentru un mic dejun rapid, cat si masa de 4 persoane pentru pranz sau cina.

In stanga camerei de zi este dormitorul generos, cu un dulap tip dressing pe tot peretele si cu iesire spre terasa. Langa dormitor este baia cu cada, decorata in culori calde.

Apartamentul dispune de doua locuri de parcare subterane si o boxa, foarte utila pentru depozitare.

Zona este bine deservita de mijloace de transport in comun, apartamentul fiind situat la o distanta de 10-12 minute de mers pe jos de statiile de metrou Piata Unirii, Tineretului si Timpuri Noi. Pentru petrecerea timpului in aer liber la 15 minute de mers pe jos sunt doua dintre cele mai mari si frumoase parcuri ale capitalei, Tineretului si Carol.

Pentru detalii suplimentare si pentru a programa o vizionare, va rog, sa ma contactati!

Proprietatea este reprezentata exclusiv de RENET Real Estate Netwok.

Comisionul este 0% pentru chirias.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

Apometre
Centrala
Internet
Aragaz
Frigider
Liber
Televizor
Balcon
Inst. electrice noi
Masina de spalat
Termopan
Cablu
Inst. sanitare noi
Usa metalica

Optiuni exterior

Lift
Loc parcare
Reabilitat termic
Vezi telefon
contact@*****.ro
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Vezi prețul mediu al zonei
Trimite mesaj privat