sausau

Harta Adauga

Apartamet frumos compartimentat prima inchiriere complex UpGround

1.090 €

Bucuresti, 28 mai, 12:46

Descriere anunt

oferta exclusiva. avem cheile proprietatii.

Buna :) Esti in cautarea unui apartament cu 3 camere, spatios, frumos compartimentat, cu o vedere uimitoare? Si, in acelasi timp, sa nu mai pierzi timpul in trafic cand mergi la munca, faci cumparaturile sau mergi la sala? Acest apartament este ceea ce ai nevoie! Este aproape de toate cele mentionate mai sus!

Apartamentul are un living frumos (42 mp), bucataria (12 mp) utilata cu tot ce ai nevoie, doua dormitoare mari (18 mp si 13 mp), doua bai spatioase, cu cada. La aceasta suprafata se mai adauga si cele doua terase (11 mp si 7 mp) unde te poti relaxa alaturi de persoanele dragi dupa o zi de lucru istovitoare.

Apartamentul se afla la prima inchiriere, mobila este de la Mobexpert, electrocasnicele noi (combina No Frost, cuptor electric, plita pe gaz, masina spalat vase 12 seturi, masina spalat rufe cu uscator incorporat, televizor, aer conditionat, termostat wi fi comandat prin mobil). Impreuna cu apartamentul vine si un loc de parcare la subsol.

In cazul in care nu cunosti inca acest complex rezidential cu siguranta iti vei dori sa locuiesti aici dupa ce il vei vedea! Complexul este recunoscut pentru arhitectura moderna, apartamentele spatioanse si calitatea foarte buna a finisajelor.

Pe scara avem doua lifturi si ambele duc in parcare!

Apartamentul se preteaza pentru cuplu sau familie cu unul sau doi copii.

Pentru mai multe informatii te rog sa ma contactezi!

Anunt expirat