sausau

Harta Adauga

Baneasa Apartament cochet 3 camere, Prima inchiriere,

470 €

Bucuresti, 14 nov, 14:05

Descriere anunt

Va prezentam spre inchiriere un apartament de 2 camere transformat in 3, decomandat, situat la etajul 3/3 al unui bloc din anul 1986, situat intr-o zona foarte linistita, pe strada Baneasa.

Apartamentul este impartit astfel: living cu partea de sufragerie si dining, bucataria mobilata si utilata mutata in balcon, dormitor matrimonial cu balcon inchis, dormitor copil cu spatiu propriu depozitare, debara, baie cu cada.

Apartamentul a fost renovat in intregime, mobilierul, usile, parchetul, electrocasnicele, toate fiind complet noi!

Spatiile de depozitare sunt generoase, atat in living, hol si cele 2 dormitoare. Apartamentul dispune de: centrala proprie Ariston de 23 kw, combina frigorifica Arctic, plita si cuptor Ikea, 2 aparate aer conditionat, masina de spalat Indesit, TV, usa intrare metalica.

Blocul a fost construit in anul 1980 si este reabilitat termic.

La doar 5 minute de mers se afla parcul Herastrau iar ca mijloc de transport in comun liniile de autobuz 205, 261 si 335 au statie la 2 minute.

In vecinatate regasim Scoala Primara Rose Marie 2, Scoala Gimnaziala nr 7, Scolile Smart Kids si "Scoala Mea", Scoala Superioara de Aviatie, Colegiul Tehnologic, numeroase gradinite de stat si particulare, cu predare in limba romana, engleza sau germana. Deasemenea zona beneficiaza de supermarket-uri, restaurante, banci, farmacii.

Pentru mai multe detalii cat si pentru vizionare va stau la dispozitie.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

Apometre
Aer conditionat
Balcon
Termopan
Usa metalica
Anunt expirat