sausau

Harta Adauga

Bucurestii Noi, 88 mp, apartament 2 camere, prima inchiriere 480EURO

480 €

Bucuresti, 22 nov, 10:40

Descriere anunt

O casa este facuta din pereti. Peretii sunt proiectati pentru a „contine” lucruri. Cumparam peretii si peretii „ne tin” gandurile, emotiile. Cream camere in interiorul peretilor. Coloram peretii cu visele noastre. Pe masura ce zidurile se incorporeaza in personalitatile noastre - experientele noastre, casa se transforma in „casa” noastra.Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

Aducem spre inimile dvs, un aparatment spre inchiriere nou renovat de 88mp utili compus din 2 dormitoare, sufragerie, bucatarie open space, baie si un balcon mare de 7mp cu o panorama deosebita. Apartamentul este complet mobilat si utilat ( centrala, masina spalat, aer conditionat etc ) situat intr.o zona linistita de case. Canapeaua noua ajunge in intervalul 29-4 decembrie. Prima inchiriere.

Deoarace ne gandim cum sa va ajutam in cel mai bun mod, ne-am interesat si de caile de acces din zona. Aveti in apropiere statia de autobuz ( 112 / M117 / 97) sau statia de. Metrou Bazilescu. Va puteti bucura de spatii verzi, precum parcul Bazilescu, care este la catva pasi, Am reusit sa va pun putin pe ganduri? Va invitam la o vizionare, pentru a putea vedea si dvs aceste detalii pe care noi le-am prelucrat pentru dvs. Puteti beneficia de toate aceste avantaje, in momentul in care va decideti sa inchiriati apartamentul in valoarea de 480 Euro ( usor negocialil, desigur) care este pregatit sa devina noul dvs ACASA!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

Apometre
Aer conditionat
Balcon
Termopan
Usa metalica

Optiuni exterior

Lift
Anunt expirat