sausau

Harta Adauga

Metrou Iancului, 3 camere mobilat, fara comision

400 €

Bucuresti, 28 dec, 06:20

Descriere anunt

situat pe b-dul Mihai Bravu, in blocurile mai noi construite in anii 80, blocul in care se afla apartamentul este la numai 100 de metri de intrarea in statia de metrou Iancului, de statii de autobuz si tramvai de unde puteti ajunge rapid si direct cam in orice zona a orasului.

Apartamentul este situat la etajul 6, are o suprafata de 80 mp si este compus din 3 camere, o bucatarie, o baie si doua balcoane.

Prin ce se remarca acest apartament ? In primul rand prin multiplele spatii de depozitare. Apoi prin atmosfera calda, de acasa, pe care o degaja un apartament mobilat de proprietari pentru ei.

In camera de zi avem o canapea mare, extensibila si un dulap de haine IMENS.

Proprietarii au modificat apartamentul, unind bucataria cu holul, astfel incat mare parte a timpului o puteti petrece in aceasta zona. Aici aveti bucataria mobilat si utilata complet, cu masina de spalat vase, plita si cuptor electric, hota cu evacuare externa, frigider, cuptor cu microunde. Balconul care poate fi accesat din bucatarie, este inchis, izolat si organizat in multiple spatii de depozitare.

Cele doua dormitoare sunt mobilate modern si au intre ele o baie mare cu cada, impecabila.

Pentru a va edifica mai bine si a va convinge ca este un apartament deosebit, aveti atasat la prezentare si un tur virtual pe care va invit sa-l accesati.

Cautam chiriasi pe termen lung, de preferat familii.

Fara comision.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

Apometre
Aer conditionat
Balcon
Termopan
Usa metalica

Optiuni exterior

Lift
Anunt expirat