sausau

Harta Adauga

Luxury & Cozy | 3 camere | Laguna Residence

899 €

Bucuresti, 25 nov, 12:06

Descriere anunt

Catoma Property Invest iti propune un superb apartament de 3 camere situat intr-un ansamblu rezidential de lux, aflat la prima inchiriere.

Suprafata acestuia este de 119 mp si se afla in complex Laguna Residence.

Arhitectura ansamblului favorizeaza ca apartamentul sa fie orientat catre sud, sa se bucure de soare pe tot parcursul zilei si de privelistea lacului.

Proprietatea are o suprafata generoasa de 119 mp si este dispusa astfel: living open space cu bucatarie inclusa de 30 mp, 2 dormitoare, 2 bai (cada/dus), 3 holuri, debara si balcon de 18 mp.

Mobilat ultramodern in stil scandinav, are multiple spatii de depozitare si este dotat cu electrocasnice incorporate.

Vederea tuturor camerelor este spre zona verde a lizierei de salcami, foioase si conifere. Apartamentul se afla la prima inchiriere si este situat in complexul rezidential Laguna Residence.

Complexul Laguna este dotat cu multiple spatii de agrement si relaxare: piscina, locuri de joaca pentru copii, gradina privata pe malul lacului Tei.

Locatia sa exclusivista face ca ansamblul Laguna Residence sa beneficieze de numeroase avantaje. Ansamblul Laguna Residence este situat in zona de business cea mai dezvoltata din capitala, o zona foarte atractiva atat ca destinatie rezidentiala, cat si investitionala. In acelasi timp, locatia este populara pentru cluburile de pe malul lacului Tei (Fratelli, Bamboo, Gaia), o multime de baze sportive si de agrement (Pescariu Sport & Spa, Club Moving, Parcul Studentesc Tei). Complexul se afla la cateva minute de restaurantele si cafenelele din Parcurile Verdi si Herastrau iar in masura in care distanta fata Promenada Mall poate fi parcursa pe jos, pentru a ajunge in Baneasa Shopping City ar presupune cateva minute de mers cu masina. Apropierea de statiile RATB si Metrorex face ca orice punct de interes sa fie accesibil, iar pentru a ajunge la aeroportul Henri Coanda din Otopeni sunt necesare intre 20 si 40 minute de mers cu masina, in functie de trafic.

Paza si supraveghere video 24/7.

Pretul de inchiriere este de 900 Eur/luna, plata 1 luna avans si 1 luna garantie, contract de inchiriere pentru minim 12 luni.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

Aer conditionat
Balcon
Termopan
Usa metalica

Optiuni exterior

Lift
Anunt expirat