sausau

Harta Adauga

Pipera,prima inchiriere, apartament 3 camere, 92mp, 1290 EURO

1.290 €

Bucuresti, 18 oct, 19:02

Descriere anunt

O casa este facuta din pereti. Peretii sunt proiectati pentru a „contine” lucruri. Cumparam peretii si peretii „ne tin” gandurile, emotiile. Cream camere in interiorul peretilor. Coloram peretii cu visele noastre. Pe masura ce zidurile se incorporeaza in personalitatile noastre - experientele noastre, casa se transforma in „casa” noastra.Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin. Aducem spre inimile dvs, un apartament de 92 mp,renovat, situat la etajul 5, decomandat spre prima inchiriere situat in zona Pipera cu design deosebit,la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris.

Apartamentul este compus din living, bucatarie inchisa, dormitor matrimonial cu baie proprie, birou/dormitor copil, baie de serviciu cu cabina de dus., 2 terase cu acces dublu bucatarie si living, iar cealalta din cele 2 dormitoare.

Nr. camere:3 / Confort:lux / Nr. bai:2 / An constructie:2020

Deoarace ne gandim cum sa va ajutam in cel mai bun mod, ne-am interesat si de caile de acces din zona. Ne bucaram sa va anuntam faptul ca apartamentul dispute de de 2 locuri parcare in subteran. In casual in care nu avete Masina, ne-am interessar si de caile der acces. STB ( 449 / 450 / 459 / 473)

Am reusit sa va pun putin pe ganduri? Va invitam la o vizionare, pentru a putea vedea si dvs aceste detalii pe care noi le-am prelucrat pentru dvs. Puteti beneficia de toate aceste avantaje, in momentul in care va decideti sa inchiriati apartamentul in valoarea de 1290 Euro ( usor negocialil, desigur) care este pregatit sa devina noul dvs ACASA!

Anunt expirat