sausau

Harta Adauga

Unirii - Fantana Mare Inchiriere 3 camere

590 €

Sector 3, 03 ian, 17:19

Descriere anunt

Apartamentul este situat Iintr-un imobil din 1990 la etajul 1/P+5. Acesta este decomandat ,cu o suprafata utila totala de 86 mp. Este complet renovat, se inchiriaza mobilat si utilat complet.

Detalii suplimentare

Va propunem spre inchiriere un apartament cu 3 camere decomandat, situat in zona Unirii cu vedere catre Fantana mare. Amplasat ultracentral, intr-un imobil din anul 1990 cu scara blocului renovata recent unde beneficiezi de intimitate datorita numarului redus de apartamente, doar 10.

Ne situam la etajul 1 si avem o superba vedere catre Piata Unirii, iar Centru Vechi unde iti poti petrece serile il gasim la doar 5 minute de mers pe jos.

Cu o suprafata utila totala de 86 mp, interiorul are urmatoarea compartimentare: living spatios, bucatarie inchisa, 2 dormitoare, 1 baie ( echipata cu cada si aerisire naturala,) un grup sanitar si 2 balcoane.

Apartamentul a fost complet renovat, mobilierul fiind schimbat dupa plecarea ultimului chirias.

Bucataria este mobilata si utilata complet, aceasta beeneficiind si de o debara potrivita pentru depozitarea alimentelor. Tot aici este instalata si masina de spalat rufe.

Un alt atuu il reprezinta spatiul de depozitare din hol, situat intre cele doua dormitoare.

In camere, mobilierul este unul unitar, simplu, nu s-a dorit aglomerarea spatiului.

Zona este faina, cu magazine, scoala, gradinita, parcul Tineretului si Carol la 10min, toate la o aruncatura de bat. Mijloace de transport in comun sunt din plin: statiile STB sunt in apropiere iar pana la metrou Piata Unirii faci 2 min.

Va astept la vizionare!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2 gr. sanitare
Aragaz
Frigider
Liber
Televizor
Aer conditionat
Balcon
Masina de spalat
Termopan
Renovat
Usa metalica

Optiuni exterior

Lift
Anunt expirat