Harta Adauga

Aviatorilor Apartament Modern I 4 Camere I Loc de Parcare

1.904 €

Bucuresti, 02 aug, 19:12

Descriere anunt

"O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, Pyf Real Estate va propune spre inchiriere apartament in zona Aviatorilor.

Va propunem spre inchiriere apartament in zona Aviatorilor, cu design deosebit,la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata pe strada Emanoil Porumbaru, fiind nevoie de aproximativ 5 min de mers pe jos pana in parcul Herastrau si 10 min de mers cu masina pana in mall-ul Promenada.

Apartamentul este situat la etajul 3 din 5,finisat dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilat si utilat cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau "acasa". Vei gasi aici camere cu pat de mijloc/ canapea extensibla, baie - cada si o bucatarie mobilata si utilata. Apartamentul este decomandat, avand o suprafata totala de 127 mp, suprafata balconului fiind 5 mp. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de incalzire prin pardoseala si aer conditionat.

Zona dispune de facilitati precum: acces la mijloace de transport in comun ( Metrou, STB), centre comerciale ( atat magazine stradale, Mega Image, cat si mall-uri), acces imediat la o multitudine de cafenele si restaurante, dar si accesul usor in Parcul Herastrau. Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta.

Spatiu, confort, aer curat, prima utilizare: sunt cateva dintre beneficiile acestui apartament, pregatit pentru a deveni caminul dvs.

Pentru programarea unei vizionari nu ezitati sa ne contactati!

Cod oferta: 1087667

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2 gr. sanitare
Balcon

Optiuni exterior

Loc parcare
Anunt expirat

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!