sausau

Harta Adauga

Dorobanti, apartament 4 camere, lux, loc de parcare

1.680 €

Bucuresti, 25 feb, 16:33

Descriere anunt

"O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, Pyf Real Estate va propune spre inchiriere apartament in zona Dorobanti.

Va propunem spre inchiriere apartament in zona Dorobanti, cu design deosebit,la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem pe strada Polona.

Apartamentul este situat la etajul 1 din 4,finisat dupa standarde inalte de calitate, vine complet mobilat si utilat cu obiecte de mobilier atent alese, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau "acasa". Vei gasi aici camere cu pat de mijloc/ canapea extensibla, baie - cabina de dus/cada si o bucatarie mobilata si utilata. Apartamentul este decomandat, avand o suprafata totala de 175 mp, suprafata balconului fiind 10 mp. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de centrala si aer conditionat.

Zona are acces rapid si facil catre polii de business ai Capitalei, precum si catre punctele de interes, mijloace de transport in comun, gradinite, scoli, parcuri(Parcul Kiseleff, Parcul Floreasca), hipermarketuri ( atat magazine stradale, Mega Image), si restaurante( Nuba Cafe, E3 by Entourage, Fruidisiac si multe altele). Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta.

Spatiu, confort, aer curat, prima utilizare: sunt cateva dintre beneficiile acestui apartament, pregatit pentru a deveni caminul dvs.

Pentru programarea unei vizionari nu ezitati sa ne contactati!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2 gr. sanitare
Balcon

Optiuni exterior

Loc parcare
Anunt expirat