Harta Adauga

Herastrau

850 €

Sector 1, 14 iul, 09:35

Descriere anunt

Ap.4 camere spatios(126mp). Proaspat zugravit. Nemobilat. Bucatarie utilata. Centrala + termostat smart, aparate AC, internet WiFi. 400m de parc Herastrau, 5 min Promenada/Aurel Vlaicu.

Detalii suplimentare

Apartament 4 camere spatios si luminos, nemobilat, zona Herastrau.

Apartament de 4 camere in zona de Nord a Bucurestiului, in apropierea celui mai important centru de business si comercial al capitalei, la distanta de mers pe jos de Parcul Herastrau, cel mai intins parc la capitalei.

Apartamentul este situat la etajul 5 al unei elegante cladiri rezidentiale aflate intr- o zona exclusivista a Bucurestiului. Dispunand de o suprafata generoasa si o impartire decomandata, acesta prezinta o serie de beneficii care il recomanda atat ca spatiu rezidential cat si ca posibil sediu de firma. Zona de zi este compusa din living si bucatarie care au o suprafata totala de 45mp. Apartamentul mai are 3 dormitoare cu suprafete cuprinse intre 15mp si 22mp. Cele 3 bai si doua terase deschise constituie de asemenea un avantaj.

Datorita suprafetei vitrate mari si a orientatii S-E, apartamentul este foarte luminos de-a lungul zilei, indiferent de sezon.

Apartamentul a fost proaspat zugravit si se afla la prima inchiriere. Este nemobilat, cu exceptia bucatariei utilate (plita gaz, cuptor electric si hota). Incalzirea este asigurata de o centrala termica in condensatie, marca Viessmann, aparatele de aer conditionat ajuta in zilele calduroase de vara iar consumul de apa, gaze si electricitate este contorizat individual. Reteaua internet WiFi este asigurata de RCS/RDS.

Cladirea dispune de lift, acces cu interfon, iar locatarii se bucura de locuri de parcare in fata intrarii principale.

Imobilul se afla la 400m de intrarea in parcul Herastrau, la 200m de Mega Image. La mai putin de 5 minute de condus ajungem la Promenada Mall, Baneasa Shopping Center cat si Ikea.

Pentru mai multe detalii sau programarea unei vizionari va stam cu drag la dispozitie.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

Apometre
Centrala
Internet
Repartitoare
Liber
Aer conditionat
Balcon
Termopan
Renovat

Optiuni exterior

Lift
Anunt expirat

Pagina pe care doriti sa o accesati poate sa contina elemente care nu sunt recomandate minorilor!
Va rugam sa confirmati ca aveti peste 18 ani!