sausau

Harta Adauga

Herastrau apartament spatios, 4 camere 205 mp, terasa 70 mp,

2.275 €

Bucuresti, 24 feb, 10:13

Descriere anunt

"O casa reprezinta oricare patru pereti care incadreaza persoana potrivita", dar cum ar fi ca si locuinta sa fie exact cea potrivita pentru nevoile tale? Astfel, Pyf Real Estate va propune spre inchiriere apartament in zona Herastrau.

Va propunem spre inchiriere apartament in zona Herastrau, cu design deosebit, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata pe strada Virgil Madgearu , fiind nevoie de aproximativ 5 min de mers pe jos pana in parcul Herastrau si 10 min de mers cu masina pana in mall-ul Promenada.

Apartamentul este situat la etajul 5 din 5,finisat dupa standarde inalte de calitate, imbinand stilul modern si confortul, asa ca ia-ti hainele si vino in noul tau "acasa". Vei gasi aici camere ce iti permit sa aranjezi acest camin dupa bunul plac, fiind partial mobilat, baie - cada si o bucatarie mobilata si utilata. Apartamentul este decomandat, avand o suprafata totala de 205 mp, suprafata balconului fiind 70 mp. Oricare ar fi temperatura de afara, stai linistit, apartamentul dispune de centrala si aer conditionat.

Zona dispune de facilitati precum: acces la mijloace de transport in comun ( Metrou, STB), centre comerciale ( atat magazine stradale, Mega Image, cat si mall-uri), acces imediat la o multitudine de cafenele si restaurante, dar si accesul usor in Parcul Herastrau. Zona linistita cu trafic redus, ferita de aglomeratia urbana prea bine cunoscuta.

Spatiu, confort, aer curat, prima utilizare: sunt cateva dintre beneficiile acestui apartament, pregatit pentru a deveni caminul dvs.

Pentru programarea unei vizionari nu ezitati sa ne contactati!

Cod oferta: 1094687

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2 gr. sanitare

Optiuni exterior

Loc parcare
Anunt expirat