sausau

Harta Adauga

Herastrau- Cartierul Francez 4 Camere 120+21mp

1.100 €

Sector 1, 07 oct, 13:44

Descriere anunt

4 Camere 120+21m2 Herastrau-Cartierul Francez-N.G.Caramfil, Imobil 2009, liber de inchiriat, mobilat partial, utilat complet, chirie 1100 euro. Loc de parcare in garaj. Nu ezitati sa sunati!

Detalii suplimentare

4 Camere 120+21m2 Herastrau-Cartierul Francez-N.G.Caramfil

- Bloc finalizat in 2009

- Confortul zonei cat si al apartamentului este redat prin amplasamentul imobilului intr-o zona linistita, spatiul interior fiind bine impartit, cele trei dormitoare fiind la o distanta de sufrageria dubla care permite o antifonare acustica, bucataria la randul ei fiind despartita de zonele locative.

- Sufrageria permite relaxarea la aerul curat prin accesul la balcon de 8m2, loc in care cafeaua de dimineata, paharul cu vin poate crea o atmosfera placuta.

- Grupul sanitar dotat cu cabina de dus sau toaleta dotata cu cada si bideu sunt incapatoare si dotate la nivel premium.

- Doua dormitoare sunt nemobilate al treilea si cel mai incapator este dotat cu pat matrimonial .

- Bucataria are in dotari aparatura electrocasnica de buna calitate, avand avantajul sa fie despartita de zona sufrageriei si totodata spatiul de miscare fiind suficient, avand si balcon propriu cu spatiu de depozitare.

- Mobilierul cuprins pe toata suprafata peretelui si dotarile electro-casnice fiind de buna calitate, pune in valoare confortul ambiental si practic totodata.

- Accesul la apartament este in planul secund al strazi principale, traficul pietonal si auto nu perturba linistea, intrarea fiind civilizata, dotata cu interfon, cutii postale de dimensiuni medii, paza umana cat si monitorizare video.

- Un aspect imbucurator este dat si de locul de parcare in garajul subteran al imobilului, cu totii stim confortul locului de parcare asigurat!

- Imaginea vizuala a intrarii principale, cat si al interiorului este asigurata de menaj corespunzator sub indrumarea administratorului.

- Zona este una ce permite aspectele rezidentiale, economice, de relaxare, de divertisment si afaceri, preferinte ce pot satisface cele mai pretentioase gusturi.

-Vorbind de zona rezidentiala, arhitectura cladirilor este o imbinare intre vile si blocuri moderne locuite de un anumit segment, oferind parcuri pentru plimbari relaxante pe jos sau cu bicicleta, odihna pe bancile parcurilor sau gradinile cu barurile din proximitate, restaurantele, cafenelele pe marginea lacului Herastrau si alte variante pe care va lasam placerea sa le descoperiti.

- Zona din punct de vedere comercial ofera magazine alimentare, magazine mixte, piata, banci, farmacii si altele intr-o proximitate mica, aprovizionarea putand fi facuta si la pas.

- Punctele de divertisment, nocturne sau la lumina zilei, sunt in apropriere ele fiind situate in zona Parcul Herastrau, Arcului de Triumf, Patai Victoria, Piata Dorobanti, Zona Floreasca, Piata Romana.

- Una din zonele industriale importante din Bucuresti, respectiv zona Pipera-Aviatiei-Baneasa, se afla la o distanta scurta, deplasarea dus-intors la orele de varf avantajeaza clar locatia apartamentului scutind mult din perioada de timp acordata transportului rutier.

- Cladirea este compus din apartamente distribuite pe 6 etaje, distributia nivelului 3 fiind de doua apartamente pe palier, vecinii find in grad comparabil cu oameni educati, cu profesii pe masura.

- Apartamentul este nelocuit, dupa cum am specificat este nemobilat, Dl proprietar este o persoana agreabila cu care se poate discuta si incheia un contract pe minim un an de zile in conditiile semnarii si achitarii primei luni de chirie si o alta contravaloare a unei luni reprezentand garantia. Se pot genera discutii cu privire la mobilarea apartamentului in anumite conditii avantajoase ambelor parti.

- Va punem la dispozitie unele repere de timp fata de anumite puncte rutiere: Piata Universitatii 6,1 km - 18 min., Piata Unirii 7,7 km - 22 min., Autobanda A1 13 km - 32 min., Autobanda A2 16 km - 42 min., Autobanda A3 4,2 km - 10 min. .

- Brokerul imobiliar care a vizitat, fotografiat, filmat si discutat cu proprietarul a fost surprins intr-un mod placut si poate pune la dispozitia Dvs. filmarea video de prezentare.

- Experienta reusita a inchirierii unui nou spatiu de resedinta aduce un plus valoare si o stare de bine, prezentarea ofertei, alegerea optiunilor Dvs ., pregatirea pentru vizionare a imobilul preferat ales, termenele si conditiile contractuale si perfectarea actelor finale este un proces pe care il parcurgem pana la final impreuna.

- Nu ezitazi, sunati acum pentru a demara vizionarea acestui apartament!

- Nu ezitati, sa puneti Brokerul imobiliar la incercarea de a va satisface cererile Dvs.!

- Nu ezitati, sa intrebati, indiferent de curiozitatea, cererea iesita din comun sau pur informativ!

Broker Imobiliar

C. D. Claudiu

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

Centrala
Internet
2 gr. sanitare
Aragaz
Frigider
Liber
Aer conditionat
Balcon
Inst. electrice noi
Masina de spalat
Termopan
Cablu
Inst. sanitare noi
Renovat
Usa metalica

Optiuni exterior

Lift
Loc parcare
Anunt expirat