sausau

Harta Adauga

Nordului, sector 1, Bucuresti,

1.850 €

Sector 1, 10 nov, 12:40

Descriere anunt

spatios cu 4 camere, recent renovat (parchetul din lemn finisat lux plus 3 bai partial refacute si o bucatarie mobilata in stil modern), apartamentul este situat intr-un complex cu piscina exterioara vis-a vis de Parcul Herastrau, intr-o ambianta deosebita.

Detalii suplimentare

Spatios cu 4 camere, recent renovat (parchetul din lemn finisat lux plus 3 bai partial refacute si o bucatarie mobilata in stil modern), apartamentul este situat intr-un complex cu piscina exterioara vis-a vis de Parcul Herastrau, intr-o ambianta deosebita.

Apartamentul (utilat cu AC noi in fiecare camera, rulouri electrice la geamuri, perdele si draperii) este impartit astfel: living cu zona dining, bucatarie inchisa, 3 dormitoare cu dressing, 3 bai si o terasa mare in forma de "L" care imbraca intreg apartamentul avand iesire catre exterior, din fiecare camera. Deasemenea apartamentul beneficiaza de un loc de parcare subteran si o boxa mare.

Apartamentul se prezinta curat, proaspat zugravit si nemobilat. Totodata se poate mobila cu mobila noua care se va achizitiona la un buget intre 10.000 -15.000 euro, la un pret de inchiriere superior.

Complexul dispune, pe langa piscina exterioara, de zone verzi generoase (o adevarata oaza de relaxare), un centru SPA si un centru de hair styling de prima clasa. In completare, siguranta este la ordinea zilei, complexul avand doua posturi de paza, iar apartamentul este dotat cu alarma si interfon.

In fine, Parcul Herastrau situat in fata apartamentului ofera o imagine de vis, alaturi de alte facilitati ale zonei: scoli, gradinite, magazine, restaurante si cafenele.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

Apometre
Centrala
Internet
Repartitoare
2 gr. sanitare
Aragaz
Frigider
Liber
Televizor
Aer conditionat
Balcon
Inst. electrice noi
Masina de spalat
Termopan
Alarma
Cablu
Inst. sanitare noi
Renovat
Usa metalica

Optiuni exterior

Lift
Loc parcare
Reabilitat termic
Anunt expirat