sausau

Harta Adauga

PENTHOUSE GENEROS IN FLOREASCA, BLOC NOU CU PARCARE SUBTERANA

1.350 €

Bucuresti, 07 ian, 10:16

Descriere anunt

Catoma property Invest are placerea sa va prezinte spre inchiriere un penthouse generos de 5 camere, situat la etajele 3, 4 si mansarda ale unui imobil de 4 etaje, aflat in zona Floreasca, in imediata proximitate a cartierelor Primaverii si Dorobanti, o zona recunoscuta pentru lacurile, parcurile (Floreasca, Bordei si Herastrau) si spatiile verzi ce o inconjoara.

Acest generos spatiu cu deschideri largi si luminoase si cu o suprafata utila de aproximativ 200 mp, se afla intr-o cladire contruita in anul 2010 ce dispune de o pozitie extrem de avantajoasa cu o frumoasa vedere catre lacul Floreasca.

Spatiul apartamentului se desfasoara pe trei niveluri:

* La parter, dintr-un hol de intrare cu debara si casa scarii, intram in zona de living unde gasim o camera de zi de aproximativ 50 mp, o bucatarie mobilata si utilata, o baie cu un hol generos de trecere si o terasa de aproximativ 8 mp ce aduce multa lumina naturala in acest spatiu.

* La etaj ajungem pe o scara frumoasa din lem masiv, iar aici gasim doua dormitoare, doua bai si un dressing luminat si aerisit natural ce poate fi folosit ca birou ori ca o camera pentru copil.

* La mansarda ajungem pe aceeasi frumoasa scara din lemn, iar aici avem o camera de aproximativ 30 de mp, o baie cu dus si o frumoasa terasa cu vedere catre lac de aproximativ 24 mp.

Apartamentul se inchiriaza impreuna cu un loc de parcare in garajul subteran al imobilului.

Accesul rapid catre mijloacele de transport in comun (autobuze / metrou) confera un avantaj acestei locatii.

Pentru a descoperii avantajele oferite la inchirierea unui astfel de spatiu, va asteptam cu drag la o vizionare.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

Apometre
Aer conditionat
Termopan
Usa metalica

Optiuni exterior

Lift
Anunt expirat