sausau

Harta Adauga

Unirii, 140 mp, apartament duplex, pretabil birou,

850 €

Bucuresti, 02 mar, 15:52

Descriere anunt

PYF Real Estate va propune spre inchiriere spatiu de birouri de 140mp, situat in una dintre cele mai selecte blocuri din Bucuresti, unde bunul gust, curatenia si siguranta isi spun cuvantul.

Cladirea este situata pe Bulevardul Unirii, avand acces facil catre mijloace de transport in comun, restaurante, cafenele si centre comerciale. Aceasta beneficiaza de supraveghere video , un lift, echipamente silentioase si aport de aer proaspat. In plus, cladirea se bucura de un view impresionant.

Spatiul este foarte bine compartimentat, spatiile comune beneficiaza de igienizare la 2-3zile, bucatarie mobilata si partial utilata.

In cladire se inchiriaza mai multe spatii de birouri, cu suprafete si pret/mp diferite. Exista si posibilitatea inchirierii locurilor de parcare!

Distantele fata de statia de metrou Piata Unirii, statiile STB 104, 123, Biblioteca Nationala este de maximum 5 minute de mers pe jos.

Daca iti doresti ca business-ul tau sa se desfasoare intr-un mediu profesionist si orientat spre succes, acesta este locul potrivit!

Pentru detalii suplimentare legate de acest spatiu sau vizionari, contactati-ne la numarul de telefon afisat!

Cod oferta: 1123506

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

2 gr. sanitare
Balcon
Anunt expirat