sausau

Harta Adauga

Brancoveanu, spatiul afacerii tale

1.250 €

Bucuresti, 14 ian, 14:15

Descriere anunt

In zona Brancoveanu, se inchiriaza aceasta casa care poate deveni usor sediul afacerii tale.

Casa a fost construita in anul 2001, are 260 mp utili si 300 mp suprafata totala si este compartimentata in felul urmator:

La subsol avem o camera de cca. 18 mp care poate fi folosita ca spatiu de depozitare, plus camera tehnica, unde este si centrala care a fost schimbata acum 4 ani si care deserveste intreaga casa.

La parter avem la intrare o terasa de 8 mp, din care este intrarea principala in casa. Zona de living are aproape 27 mp, la nevoie poate gazdui chiar si o receptie. La parter mai avem inca un birou, bucataria si o baie matrimoniala. In bucatarie avem si intrarea secundara in casa.

La etaj avem 4 camere, 2 bai si 2 balcoane. Camerele sunt decomandate, spatioase si luminoase si suprafetele lor au 13-14 mp. In acest fel, poti avea 4 sali de clasa sau 4 birouri. Plafonul este izolat termic si fonic, caloriferele sunt noi.

Mansarda are cca. 70 mp si este deschisa. Avand ferestre pe 3 laturi este luminoasa si ofera o priveliste frumoasa asupra intregii zone.

Sunt 2 aparate de aer conditionat, unul la parter si unul la etaj, ambele de 18.000 BTU.

Curtea este o incantare si poate chiar un loc de relaxare excelent, avem aici thuja argintiu si pentru intimitate gardul de beton de pe una din laturi a fost inaltat cu un gard artificial.

Chiar daca acum este partial mobilata, casa se poate inchiria nemobilata complet.

Sunt 2 cai de acces in curte, dintre care una prin garajul de cca. 25 mp.

Casa este dotata si cu sistem antiefractie, 2 camere ce asigura monitorizare audio-video 360 de grade in curte si alte 2 camere pentru monitorizare video la poarta si in spatele casei.

Destinatii posibile pentru aceasta casa:

• After-school

• Birouri

• Studio videochat

• Alte activitati pentru care aveti nevoie de o casa pe care o puteti personaliza si adapta nevoii dvs. de spatiu.

Proprietarul cauta un chirias stabil, pe termen lung.

Zona de case, linistita si curata, la cca. 12 minute de statia de metrou Brancoveanu, este cu siguranta un alt avantaj al acestei case.

Va invit la vizionare!

Caracteristici, dotari

Detalii Suplimetare

Aer conditionat
centrala termica
curent electric
Gaze
Parcare
Anunt expirat