sausau

Harta Adauga

Bucuresti, Floreasca

24 €

Bucuresti, 26 nov, 17:45

Descriere anunt

Inchiriere spatiu comercial in Calea Floreasca, suprafata 290 mp, la parterul unei cladiri de birouri. Eficienta energetica clasa A. Pret 24 euro+ TVA / mp. Open book

Detalii suplimentare

Oferim spre inchiriere spatiu comercial modern in zona Floreasca, in suprafata de 290 mp, situat la parterul unei cladiri de clasa superioara, fiind amplasat pe Calea Floreasca 55, una dintre cele mai importante si intens tranzitate artere, aflata foarte aproape de zona ultra-centrala, la o distanta de doar 1.6 km de Piata Victoriei, principalul centru de afaceri din centrul Bucurestiului. Beneficiaza de acces facil la mijloacele de transport in comun, fiind situat la cateva minute de statiile de STB si la 10 minute de statia de metrou Stefan cel Mare.

Eficienta energetica a spatiului este clasa A, consumul total specific de energie primara este de 54,82 iar indicele de emisii echivalent CO_2 este de 17,19.

Spatiul poate fi mobilat si compartimentat flexibil in functie de necesitati si cerinte. Este pretabil pentru restaurant, hipermarket, showroom.

Facilitati:

– Receptie la parterul cladirii;

– Instalatii de conditionare a aerului pentru toate spatiile de la parter pana la etajul 5. Pentru acest tip de ventilatii au fost alesi ventiloconvectori McQuay, firma care reprezinta un varf de calitate in domeniu;

– Instalatii de ventilatie cu aport de aer proaspat pentru birouri. Debitul necesar pentru aerul proaspat este obtinut prin prevederea unei centrale de ventilatie tip Wesper;

– Sistem “building management system”, ce are misiunea de monitorizare centralizata a cladirii, care duce la optimizarea costurilor de consum si de intretinere.

Pret inchiriere: 24 euro + TVA/mp

Open book (in functie de necesarul activitatii)

Va rugam sa ne contactati aici: Contact

Grupul Romconsulting este o companie romaneasca, care se afla pe piata imobiliara de aproximativ 20 ani.

Proprietar de spatii comerciale, birouri, vile exclusiviste si apartamente de lux, nume de incredere in ceea ce priveste inchirierea spatiilor proprii si managementul acestora.

Caracteristici, dotari

Detalii Suplimetare

Apa
curent electric
Grup sanitar
Vad comercial
Vezi telefon
office@*****.ro
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Vezi prețul mediu al zonei
Trimite mesaj privat