sausau

Harta Adauga

Carol, Armeneasca, parter open space, renovat 2019

1.350 €

Bucuresti, 12 nov, 13:10

Descriere anunt

LOCATIA: Zona este ultra-centrala, aproape de KM 0(Universitate), cu accesibilitate imediata catre orice punct central al Bucurestiului.

DESCRIERE:

Spatiu de birouri la parter cu garaj privat, decorat extrem de elegant, open space cu posibilitate de compartimentare,bucatarie si 2 grupuri sanitare.

DOTARI: centrala termica proprie,centrala de purificare si filtrare a aerului,6 unitati de aparate de aer conditionat, sistem de supraveghere video si deschidere centralizata a usilor,sistem anti-efractie si antiincendiu,centrala telefonica incorporata Siemens.

Pentru informatii suplimentare si vizionari va stau la dispozitie.

PROMISIUNEA GOLDEN BRICKS

- Proprietatile aflate in portofoliul nostru sunt actualizate saptamanal iar aceasta oferta este de actualitate in proportie de 90% asa ca nu ezitati sa ne contactati.

- Proprietatile aflate in portofoliul nostru sunt evaluate de noi inainte de a fi promovate drept urmare suntem in masura sa va raspundem la marea majoritate a intrebarilor pe care le-ati putea avea.

- Promovam/propunem spre achizitie doar proprietati care sunt la preturi corecte, respectiv adaptate pietei de care apartin.

- Promovam/propunem spre achizitie doar proprietati care au situatia juridica clara.

Caracteristici, dotari

Detalii Suplimetare

Aer conditionat
centrala termica
curent electric
Gaze
Parcare
Anunt expirat