sausau

Harta Adauga

Agronomie Expozitiei, str. Traian Vasile, etaj de vila de inchiriat

900 €

Bucuresti, 13 nov, 19:00

Descriere anunt

Bun venit in cartierul 1 Mai,

Inainte de orice, te invit pe alexandrucordea ro/AC11174 pentru a vedea intreaga galerie foto si sa te plimbi prin casa accesand turul virtual. Pe site-ul unde vezi acest anunt, este posibil sa nu ai acces la toate informatiile si toate fotografiile.

Pe o strada foarte slab circulata, ce face legatura intre bld. Ion Mihalache si bld. Expozitiei, mai exact pe str. Aviator Traian Vasile, la nr. 61, va ofer spre inchiriere un etaj de vila, in suprafata totala de aproximativ 120 mp cu tot cu terasa. Etajul este impartit in spatiu open space + 2 birouri, bucatarie, grup sanitar, hol cu scara de acces si terasa generoasa.Chiriasii vor avea access in curte, la gratar si foisor.

Zona este excelent deservita de transport in comun, pe bld. Expozitiei avand linii STB si tramvai, iar statia de metrou 1 Mai este la doar 12-13 min de mers pe jos. In proximitatea proprietatii, aveti Mega Image ( la 3-4 min mers pe jos), si diverse restaurante/fastfood-uri ( in incinta campusului Agronomie). Proprietatea este inconjurata de vecini cumsecade si proprietati cu regim mic de inaltime.

Aceasta se inchiriaza exclusiv ca spatiu de birouri/activitate comerciala, nu pentru locuit!! In fata proprietatii puteti parca pana la trei masini.

Proprietaea este libera si se poate vedea oricand.

Conditii contractuale:

Durata contract: minim 12 luni.

Avans: 1 luna chirie + 1 luna garantie

Comision: 50% din contravaloarea unei luni de chirie.

Proprietatea va este oferita in exclusivitate de RENET - Real Estate Network prin Alexandru Cordea.

Vecinatati: Agronomie, bld. Expozitiei, Casa de Asigurari de Sanatate Ilfov, Facultatea Romano-Americana,Universitatea de Stiinte Agronomice si Meedicina Veterinara, zona Ciuperca, Ion Mihalache, 1 Mai, Domenii, Herastrau, Kiseleff, Marasti, Alexandru Constantinescu, Casin, Arcul de Triumf, Poligrafiei, Grivitei. Chibrit, Bucurestii Noi, Chitila

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

Alimentare apa
Aer conditionat
Gaze
Canalizare
Anunt expirat