sausau

Harta Adauga

Balotesti, 300 mp, vila spatioasa, vedere spre lac, 2000 EURO

2.000 €

Ilfov, 09 dec, 15:30

Descriere anunt

O casa este facuta din pereti. Peretii sunt proiectati pentru a „contine” lucruri. Cumparam peretii si peretii „ne tin” gandurile, emotiile. Cream camere in interiorul peretilor. Coloram peretii cu visele noastre. Pe masura ce zidurile se incorporeaza in personalitatile noastre - experientele noastre, casa se transforma in „casa” noastra.Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin.

aducem spre inimile dvs Vila pe malul lacului Balotesti, la aproximativ 25-30 minute de centrul Bucurestiului. Constructie realizata in anul 2000, din cadre de beton armat si zidarie de caramida. Parcela pe care se afla are o suprafata totala de 500mp cu deschidere la strada si la lac de 12m. Amprenta casei este de 200mp. Terenul natural, inainte te sistematizare, era in panta din acest motiv are 5 etaje intermediare facand posibil o iluminare naturala in toate spatiile. Casa este foarte luminoasa avand suprafata vitrata spre lac mare. Atat sufrageria cat si intrarea principa si casa scarii sunt luminate atat de ferestrele pe 2 etaje (supanta) cat si de cele doua veluxuri (montate 2021). La nivelurile superioare sunt cele 4 dormitoare de 16.5mp. Doua au balcon, unul spatiu de debara iar al 4lea are o extensie in masarda care poate fi folosita tot ca spatiu de dormit. Casa este echipata cu 3 grupuri sanitare.

In 2021 au fost realizate mai multe imbunatatiri vilei: Fatadele au fost refacute atat la nivelul tencuielii si vopsitorie cat si schimbarea ferestrelor cu sticla 4-seasons. Pe cele 3 terase, garaj, rampa auto - au fost inlocuite si imbunatatite pardoselile. Acoperisul a fost revopsit si podul echipat cu termosistem pe baza de vata minerala. Interioarele sunt vopsite de asemenenea in 2021. Gradenele din gradina au fost reparate si s-a plantat gazon.

Deoarece ne aflam intr-o perioada in care traficul ne creaza uneori probleme, suntem incantati de a va anunta faptul ca, in momentul in care va decideti sa inchriati aceasta vila, o sa va puteti bucura si de 4 locuri de parcare. Iar in cazul in care nu aveti masina, nu este nici o problema. Deoarace ne gandim cum sa va ajutam in cel mai bun mod, ne-am interesat si de caile de acces din zona. Aveti la cativa pasi statiile statiile de autobuz ( 402/ 448/ 477) Am reusit sa va pun putin pe ganduri? Va invitam la o vizionare, pentru a putea vedea si dvs aceste detalii pe care noi le-am prelucrat pentru dvs. Puteti beneficia de toate aceste avantaje, in momentul in care va decideti sa inchiriati vila in valoarea de 2000 Euro ( usor negocialil, desigur) care este pregatit sa devina noul dvs ACASA!

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

Alimentare apa
Beci/pivnita
Aer conditionat
Gaze
Canalizare

Optiuni exterior

Garaj
Anunt expirat