sausau

Harta Adauga

Cotroceni, Palatul Cotroceni, Gradina Botanica

3.900 €

Sector 6, 30 nov, 11:04

Descriere anunt

Vila este dispusa astfel D+P+E+M. Detine 11 camere locuibile si 4 intrari de acces in imobil. Poate fi structurata si impartita in apartamente independente. Uitilitatea ei fiind variabila.

Detalii suplimentare

O casa cu potential administrativ, locativ sau de afaceri. O poveste ce se poate plia pe nevoi si cerinte versatile, adaptandu-se comform asteptarilor dumneavoastra. Un spatiu de inchiriat vast, amplu si efervescent in inima orasului, dar in acelasi timp pastrand linistea si securitatea unui imobi elegant si confortabil. Un cartier de elita, aspirational, cu o vegetatie amplificata de parfumul proaspat si energizant al Gradinii Botanice. Aici luxul si spiritul artistic isi impartasesc in mod elegant istoria si modernitatea. In vecinatatea Palatului Cotroceni, arie de excelenta intelectuala si incadrata in preferinta persoanelor cu interese de afaceri, aceasta proprietate se diferentiaza prin arhitectura, structura si compartimentare. Resedinta calda si luxurianta, a unui camin intim si discret, isi contureaza stilul nobiliar interbelic, printr-o expresie de unicitate si prospetime.

In curte te intampina o magnolie ce iti zambeste ademenitor la fereastra casei, amplificand atmosfera unei incinte, ce iti aminteste de beneficiile Gradinii Botanice din apropiere. O curte deschisa si larga, imprejmuieste imobilul, fiind amenajata cu terasa, garaj si spatiu recreativ. Imobil solid si consolidat, renovat complet in 2009, de la instalatii pana la stalpi plansee, grinzi si pereti structurali. Finisaje refacute complet in 2015. Vila este dispusa astfel D+P+E+M. Detine 11 camere locuibile si 4 intrari de acces in imobil. Poate fi structurata si impartita in apartamente independente. Uitilitatea ei fiind variabila in functie de ceea ce se doreste. Poate fi acel spatiu intim al casei tale, sau poate fi utilizata ca o cladire de afaceri, gradinita, clinica (cabinete medicale), chiar si minihotel.

Suprafete extinse, ferestre mari si luminoase, compartimentari elegante.

Are 7 bai, 2 bucatarii, crama si spatii de depozitare pe fiecare nivel.

Doua terase mari, un balcon inchis. Garaj. Supraveghere video, sistem de alarma.

Acoperis din tabla ondulata cauciucata. Casa nu mai are mobilierul din imagini. Poate fi o varianta eligibila entru clinica, afterschool, miinihotel, birouri administrtive, gradinita, etc...

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

Centrala
2+ gr. sanitare
Living
Aer conditionat
Gaze
Recent renovata
Canalizare
Internet
Terasa

Optiuni exterior

Gradina
Curte amenajata
Curte pavata
Garaj
Vezi telefon
dragomirdianamaria@*..
Anunturile utilizatorului
Distribuie Facebook
Anunturi din aceeasi zona
Vezi prețul mediu al zonei
Trimite mesaj privat