sausau

Harta Adauga

Domenii, Agronomie, vila 7 camere birouri/locuinta

1.500 €

Sector 1, 15 oct, 15:27

Descriere anunt

vila d+p+1+pod, 7 camere, 3 grupuri sanitare, renovata, utilata complet, A/C, curte generoasa cu foisor, garaj, deschidere dubla, ideal birouri/locuinta, locatie excelenta. Vecinatati: Piata Domenii, Agronomie,

Detalii suplimentare

Vila renovata, situata in zona Domenii - Agronomie, potrivita pentru locuinta sau birouri!

Amplasata intr-o zona exclusivista de case, cu vecinatati selecte, aceasta proprietate speciala este o solutie perfecta atat pentru resedinta unei familii, cat si pentru desfasurarea unor activitati de birouri.

Vila construita pe un lot de teren de 300 mp (la intersectia a 2 strazi) se desfasoara pe subsol, parter, etaj si mansarda si are urmatoarea configuratie: la subsol avem spatiu tehnic si de depozitare; la parter regasim un living-room spatios (compus din 2 camere despartite de o usa glisanta), un birou, bucataria, un grup sanitar si dependinte; etajul este compus din 3 dormitoare (unul cu baie proprie), o baie separata, dependinte si un balcon; la mansarda exista 2 camere care pot fi folosite ca si spalatorie si uscatorie sau pot avea orice alta destinatie.

Vila a fost renovata atat interior, cat si exterior, are bucataria mobilata si utilata, dispune de centrala termica proprie, astfel ca indeplineste toate conditiile unui confort sporit. Curtea este frumos distribuita, putand fi utilizata atat pentru parcarea autoturismelor, cat si pentru relaxare.

Zona este una privilegiata, strazile sunt linistite, cu vile frumoase si vecini linistiti. In apropiere avem Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara, Piata Domenii, Expo Business Park, Baza Sprtiva Ciresarii, Manastirea Casin, Complexul Sportiv Iolanda Balas, Parcul Herastrau. Accesul este facil atat in toata zona de Nord a Capitalei, cat si catre Aeroportul Henri Coanda.

Va invit cu drag sa vizionam impreuna aceasta proprietate interesanta si sa va convingeti de multiplele si realele beneficii de care dispune.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

Alimentare apa
Centrala
Libera
2+ gr. sanitare
Beci/pivnita
Living
Aer conditionat
Cablu tv
Gaze
Recent renovata
Alarma
Canalizare
Internet
Terasa

Optiuni exterior

Gradina
Curte amenajata
Garaj
Anunt expirat