sausau

Harta Adauga

KIseleff - 5 camere, ultimul etaj , nemobilat, 500 E

500 €

Bucuresti, 07 dec, 14:02

Descriere anunt

Pyf Real Estate va ofera spre inchiriere un apartament in zona Kiseleff, pe strada Popa Savu. Apartamentul este situat la ultimul etaj al unei vile interbelice vis a vis de parcul Kiseleff si are o priveliste superba. Zona ultracentrala in care se afla apartamentul este superba, o zona exclusiv de case, boema, curata, la cateva minute de mers pe jos de P-ta Victoriei, P-ta Aviatorilor, P-ta Charles de Gaulle, b-dul Kiseleff, exact la intrarea in parcul Kiseleff, foarte aproape de P-ta Dorobanti si zona 1 Mai/Clucerului.

Apartamentul este decomandat si are 5 camere, WC si bucatarie, aproximativ 80 mp. A fost inchiriat in trecut pentru locuit in starea in care se afla acum. Apartamentul se inchiriaza integral sau pe camere, fiecare camera avand intrare separata. Apartamentul se inchiriaza cu un mic spatiu de depozitare la parterul vilei.

Pretul pentru intreg apartamentul este de 500 euro/luna sau individual pe camera intre 50-150 euro in functie de starea si dimensiunea spatiului. Are centrala termica proprie, deci nu vor fi probleme cu caldura si nici cu apa calda.

Pentru cazare poate fi folosit pentru muncitori/ studenti/ familii/ airbnb/ regim hotelier.

Pentru depozitare sau spatii birouri poate fi folosit pentru orice activitate: scoala de muzica/dans/yoga, birouri de contabilitate, meditatii etc

Costurile lunare sunt foarte mici, nu exista costuri de intretinere, se plateste doar consumul chiriasului: apa, gazele si electricitatea.

Bucataria este mobilata si echipata (combina frigorifica, aragaz, masa, mobila bucatarie), restul apartamentului va fi amenajat de chirias dupa nevoile sale, pe cheltuiala sa. Exista un WC, poate fi facut un dus cu lavoar. Este disponibil si un alt lavoar intr-o alta camera. Apartamentul poate necesita renovare in anumite zone, dupa preferintele chiriasului.

Orice amenajare / modificare / imbunatatire se face exclusiv pe cheltuiala chiriasului cu acordul scris prealabil al proprietarului fara a afecta pretul chiriei (de aceea este si pretul acesta scazut pentru zona Kiseleff si pentru aceasta suprafata).

La etajul 1 al imobilului este o firma, iar la etajul 2 avem un singur vecin. Vecinul de la parter are alta intrare in vila. Intrarea in imobil se poate face atat stradal, cat si prin lateralul vilei, practic chiriasul poate folosi atat scara principala, cat si cea de serviciu. Curtea interioara poate fi folosita pentru recreere sau activitati in aer liber (mai ales in spatele vilei este loc si pentru amenajarea unei masute cu scaune sau un balansoar.

Caracteristici, dotari

Optiuni interior

Alimentare apa
Aer conditionat
Gaze
Canalizare
Anunt expirat