sausau

Harta Adauga

Domenii,Arcadia,47mp,Inchiriere 2 camere cu loc de parcare, 600EURO

600 €

Bucuresti, 22 nov, 10:40

Descriere anunt

O casa este facuta din pereti. Peretii sunt proiectati pentru a „contine” lucruri. Cumparam peretii si peretii „ne tin” gandurile, emotiile. Cream camere in interiorul peretilor. Coloram peretii cu visele noastre. Pe masura ce zidurile se incorporeaza in personalitatile noastre - experientele noastre, casa se transforma in „casa” noastra.Astfel, arunca o privire in portofoliul Pyf Real Estate pentru a nu rata sansa de a-ti gasi linistea intr-un nou camin. Aducem spre inimile dvs, un apartament decomandat spre inchiriere situat in zona Domenii cu design deosebit,la cheie, aflat intr-o locatie linistita, cu o istorie bogata si un aer boem ce aduce aminte de varsta de aur a Bucurestiului – perioada interbelica, moment in care traditia si modernitatea s-au contopit in formarea micului Paris.

Apartament 2 camere, centrala proprie, incalzire in pardoseala, Aer conditionat in living si dormitor; Complet mobilat si utilat ; (Canapea extensibila) -Balcon catre curte interioara (pe latura sudica), etaj 4/7; -Parcare subterana (1 loc); -Complex nou (2 ani) cu acces pe baza de cartele si videointerfon;, in zona Piata Domenii - Parcul Copilului, in complex rezidential nou (Arcadia), cu loc de parcare la subsol.

Deoarece ne aflam intr-o perioada in care traficul ne creaza uneori probleme, suntem incantati de a va anunta faptul ca, in momentul in care va decideti sa cumparati apartamentul o sa va puteti bucura si de un loc de parcare. Iar in cazul in care nu aveti masina, nu este nici o problema. Deoarace ne gandim cum sa va ajutam in cel mai bun mod, ne-am interesat si de caile de acces din zona. Acces rapid catre puncte de interes: -Bulevardul Ion Mihalache si Bulevardul Grivita ( 5 min pe jos) -Parcul copilului 3 min -Piata Domenii 15 min

la cativa pasi statiile ( Metrou Grivita) Statiile de autobuz ( 105 / N117 / 65 / 86 / 97) Am reusit sa va pun putin pe ganduri? Va invitam la o vizionare, pentru a putea vedea si dvs aceste detalii pe care noi le-am prelucrat pentru dvs. Puteti beneficia de toate aceste avantaje, in momentul in care va decideti sa inchiriati apartamentul in valoarea de 600 Euro ( usor negocialil, desigur) care este pregatit sa devina noul dvs ACASA!

Anunt expirat