sausau

Harta Adauga

Poiana Campina,

3 €

Poiana campina, 22 oct, 10:02

Descriere anunt

birouri, spatii disponibile: 50 mp-3000 mp. Spatiile vor fi renovate, la cerere. Spatiile se inchiriaza la alb, nemobilate. Utilitati: apa curenta, canalizare, curent, gaze (la cerere), Pret 3 E/mp+tva,

Detalii suplimentare

Inchiriem urmatoarele categorii de spatii:

a) de birouri, spatii disponibile intre 50mp si 3000mp. Spatiile vor fi delimitate ca suprafata si renovate, la cerere. Spatiile se inchiriaza la stadiul alb, fara mobila. Utilitati: apa curenta, canalizare, curent electric, gaze (la cerere), internet/TV.

Pret inchiriere: incepand de la 3 Euro/mp fara TVA.

b) Comerciale, spatii disponibile intre 100 si 500 mp. Spatiile vor fi delimitate ca suprafata si renovate la cerere. Utilitati: alimentare cu apa, canalizare functionala. Curentul electric si gazele sunt la limita proprietatii. Spatiile se inchiriaza la stadiul gri. Locuri de parcare disponibile.

Exista si spatii comerciale cu acces stradal ce se preteaza foarte bine pentru un supermarket. Zona cu trafic intens pietonal si auto.

Pret inchiriere: incepand de la 5 Euro/mp fara TVA.

c) Hale industriale cu destinatie productie, depozitare, servicii. Spatiile se inchiriaza la stadiul la care sunt, sau pot fi renovate de catre vanzator. Locuri de parcare disponibile.

Utilitati: alimentare cu apa, canalizare functionala. Curentul electric si gazele sunt la limita proprietatii. Exista platforme betonate in jurul halelor. Structura halelor permite montarea de pod rulant.

Pret inchiriere: incepand de la 1 Euro/mp fara TVA.

Alte Informatii:

Localizare: langa gara Campina, vis-à-vis de Primaria Poiana Campina si spitalul Sanconfind. Acces facil DN1, access TIR, posibilitate de acces pe calea ferata. Aproape de viitoarea autostrada Ploiesti - Brasov.

Caracteristici, dotari

Detalii Suplimetare

Grup sanitar
Parcare
Anunt expirat