sausau

Harta Adauga

Partenera de joaca de origine chineza

2.200 Lei

Cautam o bona partenera de joaca de origine chineza sau care stie mandarina la nivel avansat si limba engleza la nivel conversational;
Bucuresti, 16 oct, 04:25

Detalii suplimentare

Cautam o bona partenera de joaca de origine chineza sau care stie mandarina la nivel avansat si limba engleza la nivel conversational.

Oferim salariu de 2200 lei, plus 200 lei transportul si mancare (total 2200 lei pentru 4 ore lucrate). Programul este zilnic de la ora 16-20. Plus bonusuri in functie de implicare. Programul este part time se lucreaza cateva ore pe zi. Din Bucuresti este autobuzul 441 care circula des in Corbeanca si se ajunge in 40 de minute la noi.

Cautam o persoana afectoasa, placuta, relaxata care are chef de joaca si se va integra usor in familie. Juniorul are 3 ani iar cel mare 9 ani. Ne dorim sa ii invete chineza si sa faca lectii cu baiatul cel mare care studiaza chineza in particular.

Suntem suntem o familie tanara si echilibrata, investim mult in relatia de familie, iubim mult copii si le oferim o educatie aparte, creem o atmosfera relaxara in casa, comunicam mult si integram bona ca parte din familie.

Anunt expirat